İlgisiz Anne Miyim

845 görüntüleme
B

Büşbüş

30 Haziran 2026 07:38
Kızlar merhaba, eşim ilgili bir baba dışarda çoğunlukla eşim ilgilenir bebeğimizle. Benim hem ciddi sağlık sorunlarım var hemde bebeğim çok erken güne başlıyor 5 6 gibi ister istemez halsiz yorgun oluyorum. Ama tabii ki yan gelip yatmıyorum. Eşim ilgileniyor derken de şöyle mesela evde o işten geldikten sonra ben hemen yemek hazırlamaya, sofra hazırlamaya vs koyukuyorum. Yani ben bir şeyler yaparken eşim bakıyor öyle boş boş durmuyorum. Annesigile falan gittiğimizde de ben çocuğum esirgiyor gibi görünmemek adına temel ihtiyaçları hariç öyle koyuyorum ortaya oynatıyorlar falan. Neyse velhasıl kelam ben ilgisiz anne oluyormuşum, çocuğa hep eşim bakıyormuş. Hep böyle düşünülüyor sizce de öyle mi?
M

Meliha T.

30 Haziran 2026 07:57
Kesinlikle katılmıyorum o zaman şöyle söyletin sizde onlar her işi yapsın temizlik yemek vs siz sadece çocuğunuzla ilgilenin oyun oynayın yedirm için gezdirin :)
Ç

Çağla y.

30 Haziran 2026 08:02
O zaman bende ilgisiz bir anneyim 😊 kulak asmayın boşverin
B

Büşbüş

30 Haziran 2026 08:06
@Meliha Taşdemir @Çağla yamen ya evet bir de bunun yanında gerçekten sağlık problemim var ve fiziken hiç iyi değilim. Hastanede yatmıştım bunu söyleyenler çocuğuma bakıyordu her gün arayıp iyileş de çocuğunun başında dur diye naralar atıyordu. Hastaneden çıktım eve geldim çok hareketli hiç durmadı yorulduk vs diye de konuşuyorlar.
B

Büşbüş

30 Haziran 2026 08:06
4 gün bakamadıkları çocuğa nerdeyse 7 24 bakıyorum bir gün de takdir etmediler 😇
S

Selin A.

30 Haziran 2026 08:33
Çok geçmiş olsun 💐 tabi ki ilgisiz bir anne değilsiniz. Bizlerin sırtında çevrenin görse de kabul etmediği yükler var. Sofra hazırlamak, yemek yapmak, o evin temizliği düzeni.. [vs.vs](vs.vs) Çevreyi dinlemeyin. Önemli olan sizin çekirdek ailenizdeki huzurunuz 🙏
Selin E.

Selin E.

Premium Üye
30 Haziran 2026 08:47
Size böyle konuşanlarla görüşmemeye çalışın. Suyun üzerinde yürüsek yüzme bilmiyor derler.
B

Büşbüş

30 Haziran 2026 10:06
Selin Atahanli
Çok geçmiş olsun 💐 tabi ki ilgisiz bir anne değilsiniz. Bizlerin sırtında çevrenin görse de kabul etmediği yükler var. Sofra hazırlamak, yemek yapmak, o evin temizliği düzeni.. [vs.vs](vs.vs) Çevreyi dinlemeyin. Önemli olan sizin çekirdek ailenizdeki huzurunuz 🙏
Çok teşekkür ederim. Aslında çok dinlememeye çalışıyorum ama mesela eşimde benimle eşit şekilde baktığını ve yorulduğunu düşünüyor. En yakından da bu düşünce gelince bi acaba mı diyorsun
B

Büşbüş

30 Haziran 2026 10:07
Selin Erçelik
Size böyle konuşanlarla görüşmemeye çalışın. Suyun üzerinde yürüsek yüzme bilmiyor derler.
Keşke görüşmesem.
Göktenur B.

Göktenur B.

30 Haziran 2026 10:25
Bende bu insanları anlamıyorum neden bir baba çocuğuna bakınca ilgilenince direk anneye laf ediliyor sonuçta çocuk ikinizin çocuğu sanki sadece annenin çocuğu gibi gereksiz bir düşünce var baba hiç ilgilenmese bu seferde ilgisiz baba derler insanların bu kadar kötü niyetli düşüncelerine anlam veremiyorum çocuktan fırsat bulduğumuz her an başka bı işle uğraşıyoruz keşke yan gelip yatmış olsak canınızı hiç sıkmayın bence
B

Büşbüş

30 Haziran 2026 10:27
Göktenur Bektaş
Bende bu insanları anlamıyorum neden bir baba çocuğuna bakınca ilgilenince direk anneye laf ediliyor sonuçta çocuk ikinizin çocuğu sanki sadece annenin çocuğu gibi gereksiz bir düşünce var baba hiç ilgilenmese bu seferde ilgisiz baba derler insanların bu kadar kötü niyetli düşüncelerine anlam veremiyorum çocuktan fırsat bulduğumuz her an başka bı işle uğraşıyoruz keşke yan gelip yatmış olsak canınızı hiç sıkmayın bence
Bende böyle düşünüyorum bir de erkek çocuğu yani benimle oynayacağı farklı babasıyla oynaması farklı. Babayla daha heyecanlı oynuyor benimle daha sakin oynuyor çocuk da ister istemez babayı istiyor. Ve yine aynı insanlar bebeğimin beni sevmediğini babasına düşkün olduğunu da düşüniyor
Göktenur B.

Göktenur B.

30 Haziran 2026 10:35
Büşbüş
Bende böyle düşünüyorum bir de erkek çocuğu yani benimle oynayacağı farklı babasıyla oynaması farklı. Babayla daha heyecanlı oynuyor benimle daha sakin oynuyor çocuk da ister istemez babayı istiyor. Ve yine aynı insanlar bebeğimin beni sevmediğini babasına düşkün olduğunu da düşüniyor
Benimde iki tane erkek evladım var büyük oğlum 6 yaşında herzaman babasına daha düşkün oldu bı dönem çok taktım kafama erkek çocuğu anneye düşkün olur derlerdi çünkü ama büyüdükçe anladım birincisi tüm gün benimle baba işten geldikten sonra görüyor haliyle ona hep bir özlem var ikincisi benim hayır dediğim şeye baba evet dediği için bunu kendine avantaj olarak çeviriyor mesala ama sevgisinden şüphem yok ağladığımi görsün gelir benimle birlikte aglar bence biz tüm gün yanlarında olduğumuz için bizden sıkılıyorlar özlem duygusu bize karşı oluşumuyor
B

Büşbüş

30 Haziran 2026 10:37
Göktenur Bektaş
Benimde iki tane erkek evladım var büyük oğlum 6 yaşında herzaman babasına daha düşkün oldu bı dönem çok taktım kafama erkek çocuğu anneye düşkün olur derlerdi çünkü ama büyüdükçe anladım birincisi tüm gün benimle baba işten geldikten sonra görüyor haliyle ona hep bir özlem var ikincisi benim hayır dediğim şeye baba evet dediği için bunu kendine avantaj olarak çeviriyor mesala ama sevgisinden şüphem yok ağladığımi görsün gelir benimle birlikte aglar bence biz tüm gün yanlarında olduğumuz için bizden sıkılıyorlar özlem duygusu bize karşı oluşumuyor
Evet benimki 1 yaşında anne demiyor çok üzülüyorum ama baba baba diye de dolaşıyor. Bir de dediğiniz gibi tüm gün evdeyiz baba gelince daha aktif oyunlar oynanıyor daha eğlenceli hale geliyor
Fatma A. U.

Fatma A. U.

30 Haziran 2026 10:39
Her söyleyene takılmayın

Bende 6. Aydan beri kızımla işe geliyorum birlikte para hırsı yüzünden çocuğuda rezil ediyor çocuk oralarda sürünüyor diyorlar

Bunları dinliyormuyum asla ona iyi bir gelecek sağlamak için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum
E

Elif K.

Premium Üye
30 Haziran 2026 10:39
Eğer o kişilerle görüşmeyi kesemiyorsanız dilinizi sivriltin , ben artık kim ne der diye düşünmüyorum onlar bana istediklerini söyleyebiliyorlarsa bende aynısını yapıyorum istediğimi söylüyorum, eşimin anneside dahil , heryerde herkese her şeyi söyleyemeyeceklerini öğrensinler bi zahmet
Ebru K.

Ebru K.

30 Haziran 2026 10:54
Ağzı olan konuşuyor yorum yapıyor ama kimse o evin içinde tek başına bebegimizle kaldigimizda yaşadığımız zorluğu düşünmüyor bırak konuşsunlar ne mutlu sana ki eşin ilgileniyor benim eşimde öyle çok şükür benden çok o ilgilenir ama asla kendimi ilgisiz yetersiz bir anne olarak görmüyorum dışarıya kulağınızı kapatın ve elinizdeki mucizenin büyümesini izleyin bir daha gelmiyor bu günler emin olun siz ne kadar kaygılı üzüntülü olursaniz bebeğiniz o kadar hissediyor emin olun
B

Büşbüş

30 Haziran 2026 11:06
@Ebru Kaya @Elif Katırcıoğlu @Fatma Albina U ya takmamaya çalışıyorum ama karşımdakileri görseniz tam bir deccaller. İnsanı o kadar kötü hissettiriyorlar ki o anlık kendini sorguluyorsun. Ayrıca eşim bakıyo tamam ama binbir söylentiyle bakıyor ve benimle eşit olduğunu düşünüyor biraz zorlasan çocuğu kendi doğurduğunu iddia edecek
B

Büşbüş

30 Haziran 2026 11:49
Berfin Öz
7/24 de baksanız eninde sonunda ilgisiz bir anne olursunuz 😂 esiniz isten gelene kadar kim bakıyormuş cocuga? Kim yemek yapiyormuş kim temizlik yapiyormuş kim utu yapiyormus. Yetmezmiş gibi kim gece bakıyormuş bu cocuga. Sorun bakalim cevabini verebilirlerse ne ala bu arada esiniz tabi ki bakacak cocuk tek sizin degil ya😂 marifet gibi kocan bakiyor sen bakmıyorsun demesinler. Sonuç olarak tek sizin cocugunuz degil. Ne zamandan beri görevini yerine getiriyorlar diye biz sorumsuz olduk bacım
Elin evladı ele ucuz gelir. Oğullarına kıyamıyolar güya
K

Kafiye K.

30 Haziran 2026 12:08
Bende eşimle beraber çocuklara bakıyorum . İnanın sizin gibiyim 2 tane var . Büyk babasıyla dışarıda olmayı çok sever ve babaları da gocunmadan her ihtiyaçlarını giderir . Ben anneyim kendimi feda ediyorum onlar için eminim sizde öylesinizdir . Kaşlarım alınmamış bazen bıyıklarımın bile farkına varamıyorum öyle bir bitik haldeyim . Kim öyle diyorsa engelle gitsin . Asla ispata gerek duyma . İnan annelik çok zor kimse senin yerini tutamaz harika bir annesin
B

Büşbüş

30 Haziran 2026 12:28
Kafiye Köseni
Bende eşimle beraber çocuklara bakıyorum . İnanın sizin gibiyim 2 tane var . Büyk babasıyla dışarıda olmayı çok sever ve babaları da gocunmadan her ihtiyaçlarını giderir . Ben anneyim kendimi feda ediyorum onlar için eminim sizde öylesinizdir . Kaşlarım alınmamış bazen bıyıklarımın bile farkına varamıyorum öyle bir bitik haldeyim . Kim öyle diyorsa engelle gitsin . Asla ispata gerek duyma . İnan annelik çok zor kimse senin yerini tutamaz harika bir annesin
Çok teşekkür ederim hepimiz harika anneleriz 🌸 insanı en çok acıtan da bu yoldan geçmiş insanların yargılıyor olması bir annenin bir anneyi yargılaması ne acı
K

Kafiye K.

30 Haziran 2026 12:30
Büşbüş
Çok teşekkür ederim hepimiz harika anneleriz 🌸 insanı en çok acıtan da bu yoldan geçmiş insanların yargılıyor olması bir annenin bir anneyi yargılaması ne acı
Toplum acı çekse bile aynı acıyı çektirmeyi seven insanlarla dolur maalesef . Bildiğin yapmaya devam et seni üzenlerle muhatap olma . Anneyiz iyi ya da kötü kimseye kalmadı bizi eleştirmek 😘
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir