Hiperlaktasyon
370 görüntüleme
B
Buse A.
26 Temmuz 2026 22:07
Merhaba, doğumdan hemen sonra hiperlaktasyon oldum. Sütüm çok ve aşırı tazyikliydi. Şuan bebeğim 7 buçuk aylık ve bu durumu hala yaşıyorum. 2-3 aydır sağım yapmıyorum. Bebeğim nerdeyse saat başı emiyor. Eğer ki o bir saat iki saat olursa göğüslerim aşırı doluyor. Sürekli akıyor. Bunun önüne nasıl geçebilirim ?
B
Berfin T. İ.
13 Ağustos 2026 00:57
Benimde bebem 39 günlük, tazyikli süt akışı var. Bogulur gibi çok hızlı emiyor. Gaz yapar diyorlar bu duruma doğru mu? Memeden çekince kendini, gözüne yüzüne süt fışkırıyor hep (baya gülüyorum o an ama) evet göğüslerim hemen taş gibi oluyor sızlıyor akıyor. Ama aklıma takılan bebeğe zararı olur mu?
N
Nazire B.
Premium Üye
13 Ağustos 2026 20:40
Bizde reflü yapmıştı benimde böyleydi şu an 6.5 aylık yüzüne süt fışkırıyodu ama elle sağıp yatarak emzirmekte buldum cözümü futbol topu pozisyonu bende de işe yaramadı :( 3. Aydan sonra memeler regüle oluyor bebek emdikce geliyor arz talebe dönüyor aslında. Çok hızlı süt gelince bebek rahatsız oluyor bazı bebekler meme reddi yapıyor ama bizde olmadı bizde gaz ve reflü olmuştu o da sık uyanmasına sebep oluyordu.
D
Duygu B.
13 Ağustos 2026 22:26
Vitamin takviye etkiliyor dedi benim cocuk doktorum ben bırakmıştım
Yükleniyor...