Günlük Toplam Emzirme Sayısı

120 görüntüleme
S

Sena D. ..

5 Aralık 2025 07:45
Kız bebek 1 Ekim -Doğum kilosu 3085 Boy 49.Hiç kilo vermedi . 28 Kasım - 2 aylık kontrolü kilo 4700kg- boy 54 cm . Sadece anne sütü. 24 saat içinde gece gündüz toplam 7 ile 8 kere emiyor ve bu emzirmeler 5 ile 10 dakika arasında sürüyor. 7-8 kere günde idrarlı bez. Mama hiç kullanmadım.Sadece anne sütü. Bu değerlere göre az mı? Eğer öyleyse mama takviyesi yapmalı mıyım? Persentil aralığı da %20-25.
7 ile 8 kere emmesi az mı?
E

Ezgi G.

5 Aralık 2025 07:54
emzirme süresini biraz uzatabilirsiniz, arka sütü alması daha sağlıklı olur
G

Gdkmc

5 Aralık 2025 08:39
Bez sayısı gayet iyi 3.aya kadar ayda 1 kilo alması lazım ama tabi bu ortalama bir kilo
Gamze Ş. K.

Gamze Ş. K.

5 Aralık 2025 08:39
Bebeğim 5 aylık hala 2 saatte 1 emziriyorum kilo alımı iyiyse devam edebilirsiniz mamaya gerek yok bnce
S

Sümeyye A.

5 Aralık 2025 08:58
Kısa süreli emiyorsa eğer 3 saatte bir meme değiştirmem gerektiğini söylemişti bana bir emzirme danışmanı ön süt son süt hepsini alsın diye 3 saat sağ göğüs 3 saat sol göğüs bu arada kilosu iyi gibi duruyor yine de çocuk doktorunuzla konuşun mutlaka
S

Sena D. ..

5 Aralık 2025 09:20
Kilo alımı normal aralıkta seyrediyor.Emzirme sürelerini arttırmaya çalışıyorum fakat kendi bıraktığında zorlarsam Bu sefer de öğürüyor bende bırakıyorum. Bazen emerken öğürüyor o zamanda kusmasın diye bıraktırıyorum . Çünkü kusuyor. Gazlı bir bebek
Ş

Şeyma

5 Aralık 2025 16:44
Bence kilosu iyiyse, huzurluysa dert etmeyin. Bebek işini biliyordur

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir