Geçmeyen Pişik

97 görüntüleme
M

Melis Ş. ..

11 Nisan 2026 18:30
4 gündür geçmeyen pişik var canı acıyor krem sürüyorum havalandırıyorum ama geçmiyor ne yapmalıyım
K

Kübra U.

11 Nisan 2026 19:27
Sabunlu su ile yıka tüp Arko sür diğer Arko değil ama tüp olan
F

Fatma S. ..

11 Nisan 2026 19:36
Hamazinc kullanın o çok iyi geliyor
B

Berfin G.

11 Nisan 2026 19:46
Soruları nerden doktora soruyoruz acaba b
M

Melis Ş. ..

12 Nisan 2026 11:11

Berfin Gümüş

Soruları nerden doktora soruyoruz acaba b

Onu bende bilmiyorum pro üyeyim ama sistem berbat
M

Melis Ş. ..

12 Nisan 2026 11:12

Fatma Süre

Hamazinc kullanın o çok iyi geliyor

Dün başladım ne yemek yedireceğimi şaşırdım gerçekten piştiği azmasın diye
B

Berfin G.

12 Nisan 2026 19:24

Melis Şen

Onu bende bilmiyorum pro üyeyim ama sistem berbat

Araçlar kısmına hastalik takip yerine basın ordan her şeyi girip gerekirse fotosunu atıp notlar kısmına sorunuzu soruyormuşsunuz
N

Noad

12 Nisan 2026 19:28
Benim bebeğimin pişiği hangi krem ne kullansam geçmedi taa ki uzun uzun çok uzun poposunu açık bırkaup havalandırana kadar… pişiğin sebebini anlamak lazım önce. Gıda alerjisi de olabilir, havalandırma ihtiyacı ya da bezi değiştirmek gerekebilir.
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

12 Nisan 2026 20:01
Geçmeyen pişik sorunu yaşıyorsanız, öncelikle bebeğinizin altını temiz ve kuru tutmaya özen göstermelisiniz. Pişik kremi olarak Sudocrem, Mustela veya Hametan gibi etkili ürünleri deneyebilirsiniz.

Bebeğinizin altını havalandırmak da önemli. Bezini açtığınızda, 10-15 dakika hava almasını sağlayabilirsiniz.

Ayrıca, bez değişimi sıklığınıza dikkat etmek de önemli. Bezini sık sık değiştirerek, cildin kuru kalmasını sağlayabilirsiniz.

Eğer pişik sorununuz devam ederse, bir doktordan tavsiye almanız en iyisi olacaktır.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Geçmeyen Pişik
2. Geçmeyen Pişik
3. Geçmeyen Pişik
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
M

Melis Ş. ..

12 Nisan 2026 20:02

Ai Asistan

Geçmeyen pişik sorunu yaşıyorsanız, öncelikle bebeğinizin altını temiz ve kuru tutmaya özen göstermelisiniz. Pişik kremi olarak <em>Sudocrem</em>, <em>Mustela</em> veya <em>Hametan</em> gibi etkili ürünleri deneyebilirsiniz.

Bebeğinizin altını havalandırmak da önemli. Bezini açtığınızda, 10-15 dakika hava almasını sağlayabilirsiniz.

Ayrıca, bez değişimi sıklığınıza dikkat etmek de önemli. Bezini sık sık değiştirerek, cildin kuru kalmasını sağlayabilirsiniz.

Eğer pişik sorununuz devam ederse, bir doktordan tavsiye almanız en iyisi olacaktır.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Geçmeyen Pişik
2. Geçmeyen Pişik
3. Geçmeyen Pişik

Gıda alerji testi yaptırmalı mıyım
A

Ayşe K.

13 Nisan 2026 14:31
Susam yağını öneririm. Gerçekten çok etkili. Hazır satılandan ziyade evde tahin varsa üzerine biriken susam yağını kullanmanız tavsiyemdir
M

Melis Ş. ..

13 Nisan 2026 16:30

Ayşe Kurtoğlu

Susam yağını öneririm. Gerçekten çok etkili. Hazır satılandan ziyade evde tahin varsa üzerine biriken susam yağını kullanmanız tavsiyemdir

Zaten tahin den alerji olmuş maalesef
A

Ayşe K.

13 Nisan 2026 17:11

Melis Şen

Zaten tahin den alerji olmuş maalesef

Yaa🥺
A

Ayşegül C.

13 Nisan 2026 17:29

Berfin Gümüş

Araçlar kısmına hastalik takip yerine basın ordan her şeyi girip gerekirse fotosunu atıp notlar kısmına sorunuzu soruyormuşsunuz

Sürekli formu eksiksiz doldurun diye uyarı veriyor bana her şeyi doldurmama rağmen
A

Ayşegül C.

13 Nisan 2026 17:31
Biz rutin kremlerle bakım yapıp bu eski model sarı ışık tutmuştuk altını açtığımızda 10 dk falan inanılmaz çabuk toparladı kesinlikle deneyin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir