Geçmeyen Pişik
123 görüntüleme
S
Sema ..
27 Temmuz 2025 18:42
Pişik kremi kullanıyorum mustela arada zeytin yağ da kullanıyorum ama geçmiyor 9 aylık etkili çözümleriniz varsa yazarmısınız

Ayça K. A.
Hemşire
27 Temmuz 2025 18:45
Daha önce tavsiye etmiştim birler kullandı ve ile yaradı dedi size de tavsiye edeyim yarar mı bilemedim. Öncelikle ıslak mendil kullanmayı bırakın. Yıkayabiliyorsanız yıkayın yıkayamazsanız su ve pamuk yardımı ile temizliğini yapın bir de teneke kutuda penaten var alman bephanteni trendyolda falan bulunuyor dediler ondan alın ince bir tabaka olarak günde 1 kere sürün her alt açmada sürülen krem hava aldırmadığı için de pişik yapar sevgiler.
S
Semanur Ş.
27 Temmuz 2025 18:46
Geçmeyen pişik yediklerine karşı alerji geliştirince de ortaya çıkar siz istediğiniz kadar krem sürün o yiyeceği yediği an tekrar olabilir ama yeni oluştuysa pişik benimkine doktor yazmıştı hamazinc krem onu sürünce iyi geliyor
E
Elif S.
27 Temmuz 2025 18:50
Sema hanım selamlar, ben de doktorum, (çocuk doktoru değil) böyle şeyler önermek çok adetim değildir açıkcası normalde hastalarıma vs, fakat bir arkadaşım ameliyat oldu ve boğazındaki operasyon izini geçirmek için çok şey araştırdık ve en son 'hınzır yağı' denedik. (bulgaristan göçmeni birinden bulup getirtmiştik) (o dönem bu tarz pişik yara isilik izleri vs iyi geldiğini söylüyorlardı) yani gerçekten iyi sonuç aldık ne diyim.. siz de uzun süreli sıkıntıdaysanız eğer son çare olarak dilerseniz bir araştırın. geçmiş olsun 🙏

Hanife A. ..
27 Temmuz 2025 18:51
Benim bebeğimin geçmeyen pisigi süt ürünlerini tuketmeyi bırakınca geçti. Alerji durumunu araştırabilirsiniz.
H
Hülya G. ..
27 Temmuz 2025 19:04
Sarı kantaron yağıni tavsiye ederim. Çok çok etkili kremlerin geçirmediği pişigi anında yatistirdi bizde. Bebeğim alerjik egzama muhtemelen pisik ondan dolayı oluyor. Bir de doktorumuz iki krem yazmıştı karıştırıp suruyorum cok ilerlerse. En iyisi muayene olup bir doktordan tedavi tavsiyesi almaniz. Ama bundan bağımsız sarı kantaron yağıni mutlaka deneyin
S
Saziye G.
31 Temmuz 2025 13:30
Bulgar kremi deneyin hemen geçiriyor
A
Aysel.nur K.
2 Ağustos 2025 10:01
Altını güzelce havalandirmaniz lazım doktor tavsiyesiyle bir krem kullandim o geçirdi .ıslak mendiller de çok etkiliyor pişigi
S
Sema ..
2 Ağustos 2025 10:02
Doktora gittim arkadaşlar geçti çok şükür hametan ve tranazol krem verdi geçti 🥰