Geçmeyen Pişik
74 görüntüleme
G
Gizemm
13 Kasım 2025 19:33
Kızım 8 aylık 15 gündür pişiği çok fazla arttı önerebileceğiniz krem var mı arkadaşlar acil sık sık bezini değiştiriyorum
R
Ruşen S. ..
13 Kasım 2025 19:47
Sudo krem çok iyi geldi benim bebeğime
A
Ayşe N. C.
13 Kasım 2025 19:50
Her bezi açtığında yıkayıp havalandırabilirsin daha hızlı geçiriyor pişik kremini sürmeyi unutma
A
Ayşe N. C.
13 Kasım 2025 19:51
ReCream kullanabilirsin çok güzel
İ
İ.E.
13 Kasım 2025 19:53
Hamazinc, fito donusumlu kullandim. Mantar gibi gecmeyen pisikte dermo trosyd ya da travazol gibi kortizonlu krem 2 3 gunde bir az miktarda kullandim, hemen sondurmeye basliyor. Bir de karbonatli suda ara ara oturttum cok sukur ilerlemeden gecti bu yontemlerle. Benimki pespese dis cikartti her dis cikartma donemi de ishalle birlikte pisik baslangici oluyor. Kremler doktorumuzun tavsiyesidir.
G
Gizemm
13 Kasım 2025 19:56
@Ruşen Subaşı şuan onu kullanıyorum önceden çok işe yaradıama şuan etkisi yok
G
Gizemm
13 Kasım 2025 19:58
@İ.E. doktorumuzla konuşup bizde deneriz teşekkürler☺️☺️
Ş
Şeyda A.
13 Kasım 2025 20:10
Mustela iyi geldi ve pişik azalana kadar ıslak mendil kullanmadım bebek temizleme pamuğuyla ılık su ile temizledi her altını açtığımda hava aldırdım ve geçti

Fatma T. ..
Uzm. Hemşire
13 Kasım 2025 20:12
Merhaba hangi pişikte doktora başvurmalısınız ve evde pişik bakımı ile ilgili gönderilerime sayfamdan bakabilirseniz faydalı olabilir https://www.instagram.com/uzman_pediatri_hemsiresi?igsh=ZG1idXU5dTI2emc=
Ş
Şeyma ..
13 Kasım 2025 20:21
Geçmeyen pişikte sebebi bulmazsanız geçmez neler denedim geçmedi hep kırmızı haldeydi ama acımıyordu ki aglamadı da hiç sonra bi öğrendim ki mantar vede zalain kullandım ikinci güne geçti şöyle düşünün normal pişige herhangi bi krem azda olsa fayda eder ama mantara asla etki etmiyor hala azıcık kızarık olsa az bise zalain sürerim anında geçer