Gece Çığlık Atarak Uyanması

141 görüntüleme
S

Sema D.

7 Şubat 2026 12:03
Kızım 7 aylık son zamanlarda gece çığlık atarak uyanıyor yarım saatte bazen saat başı kucağıma alıp sakinleşince yerine koyuyorum. Bağırsak düzenleyici tribudat şurup kullanıyorum ama ile yaramadı sanırım kızımın gece rahat edemiyor bazen de bağursakları çok hareketli oluyor. Doktorumuz aptamil comformil kullan dedi
Betül �.

Betül ..

7 Şubat 2026 12:11
Tribudat bizde kullandık aksine işe yaradı.Ama biz ekstradan enterogermina Kids de kullanıyoruz.Çığlık atarak uyanmasının sebebi sadece bağırsakları mı? Gün içinde yaşadıklarını gece rüyasında da görebiliyor olabilir.Korkuyor da olabilir.
D

Dilara L.

7 Şubat 2026 13:10
Bizim doktorumuz gece çığlıkla uyanan bebek diş sancısı çekiyordur demişti bize ve gerçekten her seferinde sonradan diş geldi. Diş granüllerinden yardım alın uyumadan önce ve gece uyku arasında birer kez sürün sakinleştirirse bilin ki diş gelecektir.
D

Dilara L.

7 Şubat 2026 13:11
Biz osanit diş toplarından almıştık, sonra sanırım o yüksek diş sancısında etkisiz kalmaya başladı ya da etkisi hafif kaldı, şimdi jel sürüyorum gece çığlıkla uyanınca sakinleşip geri dalıyor hemen uyuşunca. Karanfil yağını da zeytinyağıyla birkaç gün bekletip sonra sürenler var o da uyuşturuyormuş.
Hatice C. .

Hatice C. ..

7 Şubat 2026 13:13
Betül hanımın son dediği kısım üzerinden söylemek aslında hatırlatmak isterim sıkıntısının sağlık yönünden olmadığını düşünüyorsaniz her gece uykuya geçiş de Felak nas sureleri okuyun ben hergece okurum mümkün mertebe ♥️
S

Sema D.

7 Şubat 2026 13:24
Dilara Hanım jel olarak ne sürüyorsunuz Tedagil aldım iki kere kullandım ama faydasını göremedim açıkçası zeytinyağı ve karanfili deneyeceğim
İ

İlknur A.

7 Şubat 2026 19:53
Conformil bende aldm kızım içmedi çok acı metsil gaz damlası kullandık işe yaradı
R

Rabia Y. ..

8 Şubat 2026 23:05

Sema Dursun

Dilara Hanım jel olarak ne sürüyorsunuz Tedagil aldım iki kere kullandım ama faydasını göremedim açıkçası zeytinyağı ve karanfili deneyeceğim

Zeytinyağı karanfil çok iyi gelir üstelik ilaç tarzı olmadığı için gün boyu bile sürülebilir 9 aylık kızım diş henüz yok ama her gece sürüyorum belirgin sakinleştirme gördük biz
D

Dilara L.

8 Şubat 2026 23:06
biz calgel kullanıyoruz mor olan, daha bitkisel yan etkisi daha az diye tetagil değil bunu almıştım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir