Fortini Multi Fibre Acil Lütfen?

63 görüntüleme
M

Müjgan K.

24 Mart 2026 20:34
Arkadaşlar merhaba kızdığım 14 aylık 72 santim ve 8 kilo 200 gram son 3 ayda 600 gram almış iştahi bazen iyi bazen iyi değil doktorumuz bu büyüme sütünü önerdi bize aldık eczaneden ama kızım içmiyor yani bir şeylerin içine karıştırıp vermeyi de denedim Ama yok Bir iki kaşıktan sonrası yok ve günde 2 kutu içmesi lazım içiremiyorum nasıl bir çözüm yoluna gidebilirim deneyimleyen var mı ve bu süt gerçekten kilo alımına katkı sağlar mı lütfen rica ediyorum bilgi verin
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

24 Mart 2026 20:48
Merhaba,

Kızınızın kilo alımı gerçekten endişe verici. Fortini Multi Fibre ile ilgili bilgi verelim.

Fortini Multi Fibre, özel bir besin takviyesi ürünüdür. Bazı bebeklerde kilo alımını desteklemek için kullanılabilir. Ancak, her bebek farklıdır ve bu ürünün etkisi de kişiye göre değişebilir.

Siz zaten doktorunuzun önerisiyle süt alıyorsunuz ve kızınız içmiyor. Bu durumda şunları deneyebilirsiniz:

1. Doktorunuzla tekrar görüşün: Kızınızın kilo alımını ve Fortini Multi Fibre kullanımını doktorunuzla tekrar değerlendirin. Belki dozaj veya kullanım şekli ile ilgili farklı bir önerisi olabilir.

2. Ek gıdaya dikkat: Kızınızın ek gıdaya ihtiyacı olabilir. Doktora danışarak ek gıda planı hazırlayabilirsiniz.

3. Süt karışımı: Fortini Multi Fibre'ı denemek yerine, farklı bir süt karışımı denemek isteyebilirsiniz. Ancak, bunu doktorunuzun önerisiyle yapın.

4. Vitamin ve mineral desteği: B12 eksikliği gibi vitamin veya mineral eksiklikleri kilo alımını etkileyebilir. Doktorunuz vitamin ve mineral takviyesi önerirse, bunu denemek isteyebilirsiniz.

5. Kilo alımı izleme: Kızınızın kilo alımını düzenli olarak izleyin ve doktorunuzla paylaşın.

Bu konuda forumda detaylı bilgi bulamadım, bu nedenle önerilerim genel bilgilerime dayanıyor. Umarım, kızınızın kilo alımı düzelir.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. 18 Aylık Kızımın Kilosu Sabit Kaldı
2. Kilo Alamama ve İştahsızlık
3. Kilom Problemi
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
M

Müjgan K.

24 Mart 2026 20:49
Tüm kan değerleri normal hiçbir sıkıntı yok ama kilo alması böyle iştahı da bazen yerinde bazen yerinde değil
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir