Kilom Problemi

233 görüntüleme
B

Betül G.

20 Haziran 2025 16:09
Merhabalar bebeğim 2940 doğdu.Grip falan olunca 2500 kilolara kadar düştü . Şuan 7. Ayına giriyor ve 7 kilo herkes çok zayıf buluyor . Ek gıda süreci iyi değil tadına bakıp bırakıyor sadece kayısı püresi yoğurt yedirebiliyorum . Miktarı çok az ama
B

Beyza B.

20 Haziran 2025 16:12
Bence ek gıda ile kilo alımı beklemeyin sık sık emzirmeye çalışın sütünüz yok ise mama kullanım miktarına ve saatlerine dikkat edin
B

Betül G.

20 Haziran 2025 16:13
Çok teşekkür ederiiim Beyza hanım
Ç

Çiğdem Y.

21 Haziran 2025 04:48
Benim kızım da 7 aylık 6.5 kilo hatta kilo verdi kilo alımıda durunca doktorumuz kaşık mama bebe bisküvisi ve devam sütü mamayı karıştırıp yedirmemi söyledi çorba gibi bize iyi geldi toparladı
E

Elif S.

21 Haziran 2025 04:55
her ay ortalama 600gr alması yeterli gibi biliyorum ben, eğer 6.ayın sonundaysanız 3600gr almış olmanız; yani 7.ayın başında 6600 olmanız dengeli bir gidiş olmuş anlamına geliyorken 7kilo demişsiniz; bence çok bir sorun yoktur🙏 ilk 9 ay kilo alımını sıvı gıdadan istiyor hekimlerimiz, yani illa kilo istiyorsanız katı gıda değil de formül mama vermek uygun olacaktır
B

Betül G.

21 Haziran 2025 14:39
Çiğdemmm hanımmm çok teşekkür ederim birde o şekilde deneyeyim en azından biraz daha toparlar diş sürecine girince kilo veriyor bebekler o yüzden biraz daha toparlasa iyi olucsk
B

Betül G.

21 Haziran 2025 14:41
Elifff hanımcimmm içimi rahatlattinizz teşekkür ederlmm :) sadece doktoru çok az buluyor ve baskı yapmamı istiyor bende ne yapacagımı şaşırdım
A

Aslıhan G. Ç.

22 Haziran 2025 13:19
Çiğdem hanım kaşık mama ve devam sütü ne kullandınız günde kaç kere verdiniz ve ne kadar süre sonra faydasını gördünüz
Ç

Çiğdem Y.

11 Temmuz 2025 01:53
Bir ay kullandım günde bir kere çok nadir iki kere verdim bir ayda 400 gram almış doktorm devam etmemi söyledi dokuzuncu aya kadar devam edeceğiz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir