Fazla Sütün Mochi Pompa ile Toplanması
45 görüntüleme
E
Elif ..
8 Nisan 2026 16:38
Emzirme danışmanı mochinin vakumlu pompasını önerdi. Bir memeyi emzirirkem diğerinden süt geliyor ve göğsüm doluyor. Bunu önerdi, süt zayi olmaz dedi. Deneyimleyen var mı

Selin E.
8 Nisan 2026 16:57
Ben kullanıyorum gayet memnunum. Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama 1 tane lansinoh 1 tane mochi var aynı anda takıyorum. Mochi daha iyi sağıyor gibi geliyor.

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
8 Nisan 2026 18:00
Fazla Sütün Mochi Pompa ile Toplanması
Emzirme danışmanınızın önerdiği gibi, mochinin vakumlu pompasını kullanarak fazla sütünüzü toplamak, iyi bir fikir olabilir. Bu yöntem, emzirirken bir memeden gelen sütün diğer memeye dolmasını önler ve sütün zayi olmasını azaltır.
Deneyimleyenlerin İpuçları:
1. Emzirirken pompalayın: Bir memeyi emzirirken, diğer memeden gelen sütü mochi pompa ile toplayabilirsiniz. Bu, sütünüzün dolmasını önler ve emzirme sürecini kolaylaştırır.
2. Pompa kullanımı: Mochinin vakumlu pompasını kullanırken, emzirme pozisyonunuzu değiştirebilirsiniz. Örneğin, geriye yaslanarak emzirirken pompalayabilirsiniz.
3. Sütünüzü sağın: Emzirmeden önce veya sonra sütünüzü sağarak depolayabilirsiniz. Bu, sütünüzü daha iyi yönetmenize yardımcı olur.
Mochinin Vakumlu Pompasının Faydaları:
Sütünüzü toplar ve zayi olmasını önler
Emzirme sürecini kolaylaştırır
Göğüs doluluğunu azaltır
Mastit riskini azaltır
Sonuç:
Mochinin vakumlu pompasını kullanarak fazla sütünüzü toplamak, emzirme deneyiminizi kolaylaştırabilir. Deneyimleyenlerin ipuçlarını dikkate alarak, bu yöntemi denemek için cesaret bulabilirsiniz.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Hiperlaktasyon
2. Yardım - Tazyikli Süt
3. Meme Mama Ek Gıda Red
Emzirme danışmanınızın önerdiği gibi, mochinin vakumlu pompasını kullanarak fazla sütünüzü toplamak, iyi bir fikir olabilir. Bu yöntem, emzirirken bir memeden gelen sütün diğer memeye dolmasını önler ve sütün zayi olmasını azaltır.
Deneyimleyenlerin İpuçları:
1. Emzirirken pompalayın: Bir memeyi emzirirken, diğer memeden gelen sütü mochi pompa ile toplayabilirsiniz. Bu, sütünüzün dolmasını önler ve emzirme sürecini kolaylaştırır.
2. Pompa kullanımı: Mochinin vakumlu pompasını kullanırken, emzirme pozisyonunuzu değiştirebilirsiniz. Örneğin, geriye yaslanarak emzirirken pompalayabilirsiniz.
3. Sütünüzü sağın: Emzirmeden önce veya sonra sütünüzü sağarak depolayabilirsiniz. Bu, sütünüzü daha iyi yönetmenize yardımcı olur.
Mochinin Vakumlu Pompasının Faydaları:
Sütünüzü toplar ve zayi olmasını önler
Emzirme sürecini kolaylaştırır
Göğüs doluluğunu azaltır
Mastit riskini azaltır
Sonuç:
Mochinin vakumlu pompasını kullanarak fazla sütünüzü toplamak, emzirme deneyiminizi kolaylaştırabilir. Deneyimleyenlerin ipuçlarını dikkate alarak, bu yöntemi denemek için cesaret bulabilirsiniz.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Hiperlaktasyon
2. Yardım - Tazyikli Süt
3. Meme Mama Ek Gıda Red
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin