Yardım - Tazyikli Süt
222 görüntüleme
D
Deniz E.
11 Temmuz 2025 08:08
Lütfen yardım edin sütüm çok tazyikli bebeğim çok sinirleniyor meme emmek istemiyor
S
Sdnrgnc
11 Temmuz 2025 08:21
Emzirmeden önce sütünüzü sağın tazyikli kısmı geçsin sonra emzirin normal akışta gelir
S
Sümeyye S.
11 Temmuz 2025 09:58
YouTube’da Osman Gönülal Aşırı Süt Üretimi hakkındaki videoyu izlemeniz yardımcı olabilir.

Esenay Ç. ..
Emzirme Danışmanı
12 Temmuz 2025 06:39
Merhaba, mochi ile önden 5-10 dakika sağım yapın öndeki tazyiği alın ve emzirin emzirirken geriye yaslanarak makaslama yapın tazyik sorunu geçene kadar bu şekilde devam edin rahatlayacaksınız. Eğer zorlanırsanız bneimle iletişime geçerseniz yardımcı olurum ☺️
D
Deniz E.
13 Temmuz 2025 07:20
Esenay hanım hiç bi şekilde tazyik azalmıyor bebeğim artık iyice sinirli
M
Merve İ. ..
13 Temmuz 2025 20:28
Esenay çıtır bahsettiğimiz mochi nin manuel pompası mı
A
Atike U. M. ..
14 Temmuz 2025 22:22
Karbonhidrat tüketimi bi süre azaltın, süt yapıcı takviye kullanmayın bende de vardı zor bir durum ama çözümü var merak etmeyin, memeye çok sert davranmayın mochi süt toplama aletiyle önden biraz sütü toplayın tazyik bitince bebeği alın, bi de çok acıkmasını beklemeyin, tam aç olunca çok tahammülsüz oluyor bebişler
K
Kübra ..
15 Temmuz 2025 11:39
Benimde aynı sorunum vardı, mastit bile oldum hatta. Elektrikli ile sağım yapmayın kesinlikle daha çok artırıyor manuel pompa mochinin bir göğsünüze onu takın hafif basınçlı ama çok basınçlı oluncaya bir anda ön sütün tamamını sağmış oluyorsunuz bu sefer arka süt yağlı ve zor gelen kısım olduğu içinde bebek yine sinirleniyor. Mochi kendi kendine sağım yaparken diğer göğsünüzü elinizle sağın. Mutlaka bir kaç video izleyin. Çok haşin davranmayın göğüsleriniz morarabilir yada tam tersi yine artırabilirsiniz. Ben geriye doğru yatarak ve futbol tutuşu şeklinde emziriyorum şuan 4 aylık artık yavaş yavaş azaldı tanzik durumum sadece geceleri oluyor. Biraz sabredin çok zor bir süreç sizi çok iyi anlıyorum
C
Ceyda Y.
17 Temmuz 2025 08:43
Merhaba memeyi elle sağarak biraz boşaltın sonra bebek memedeyken makas hareketiyle memeyi sıkın tazyik azalabilir eğer hala devam ediyorsa silikon uç kullanabilirsiniz. Önemli olan bebeğin boğulmadan doyması zamanla tazyiğe alışıyorlar o sırada silikon ucu bırakabilirsiniz.
Z
Zeynep Ü. Ö.
17 Temmuz 2025 09:04
Geriye yaslanarak emzirmenizi tavsiye ederim, her emzirme öncesi sağım yaparsanız önü alınamaz durumlar olabilir her emzirme öncesi sağım çözüm değil geriye yaslanarak emzirmek bize iyi gelmişti
E
Ezgi E.
17 Temmuz 2025 09:28
Geriye yatarak emzirin. Benim de öyle.. Baya uzanın geriye doğru, bebek memenin üzerinde olsun

Esenay Ç. ..
Emzirme Danışmanı
18 Temmuz 2025 13:15
Deniz hanım 05060389958 numaralı hat üzerinden benimle iletişime geçebilir misiniz.