Meme Mama Ek Gıda Red
83 görüntüleme
M
Mukaddes Ç.
24 Temmuz 2025 19:50
Bebeğim 8 aylık memeyi 6 aylıkken bıraktı sağımla besliyodum sütüm de gelmiyor artık mamayı da içmiyor inek sütü bile denedim onu da içmiyor ek Gıdayı çok zor yiyor sadece anne sütünü içiyordu o da olmayınca ne yapacağımı bilmiyorum ne yedirebilirm özellikle sıvı olarak

Fatma N. Ç.
Emzirme Danışmanı
24 Temmuz 2025 20:07
Henüz emmeyi bırakalı 2 ay olmuş, bi süre de sağım yapmışsınız tam olarak ne kadar süre önce bıraktı buna bağlı sütünüz geri gelebilir ve emzirmeye devam edebilirsiniz
M
Mukaddes Ç.
24 Temmuz 2025 20:25
2.5 aylıktan beri reddediyor 6. Aya kadar gündüz uykuda emzirdim gece de çok nadir emdi uyumak istediği için emmedi . iş yerinde de sağım yaptım işteyken onu verdik .6. Aydan beri de silikon uç eds falan denedim hiç biriyle bir devamlılık sağlayamadık en son pes ettim bıraktım ama şimdi de mamayı içmiyor sağımları da çok azaltmıştım artık gelmiyor 10 cc anca
M
Mukaddes Ç.
24 Temmuz 2025 20:26
Uğraşsam döner mi ki sütüm artar mı ona göre yeni bir pompa alacağım bende MOCHi eller serbest var o da çok güçlü olmayınca az olan sütü sağmıyor
M
Mücella G. ..
24 Temmuz 2025 20:42
Sosyal medyada 6-7 aydır sağmayıp ve emzirmeyen bi ebe vardı ilaç kullandığından dolayı. tekrar sağım yaparak getirmişti sütünü
S
Semra
24 Temmuz 2025 21:00
Düzenli bir sağım yaparsanız sütünüzü istediğiniz kadar verebilirsiniz. Ben de sütümü sağım yapıp veriyorum ve 7 ay oldu bu şekilde, bir sıkıntı olmadı. Ben birkaç pomp markalarını denedim ama en iyi hangisi sorarsanız lansinoh çift elektrikli pompa ( kablo ile olan )
M
Mukaddes Ç.
24 Temmuz 2025 21:17
Ben de onu almayı düşünüyorum ama zaman problemim var benim diğer bebeğim de 2 yaşında ve çalışıyorum sağım işi beni zora sokacak ama mecburum başka türlü yemiyor acaba sütüm artarsa memeye de döner mi umudum vardı ama emme hafızası gittikçe kayboluyor