Emzirme Süresi

108 görüntüleme
F

Fidan A.

19 Mart 2026 19:13
Merhaba. Oğlum 2 aylık, ilk ayında 30 dakika memede kalarken, tahmini 40 gününden sonra aniden süreni kısaltdı 5-10 dakikaya saldı. Nu normalmi?
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
20 Mart 2026 19:37
Merhaba,

Bebeklerin emzirme süresi zamanla değişebilir. 2 aylık bebeğinizi emzirme süresi 5-10 dakika olması normal görünüyor.

Bunun nedenleri:
- Bebeğin büyümesi ve emme kas gücünün artması
- Sütün formunun değişmesi

Eğer bebeğinizin kilo alımı ve bez sayısı iyiyse, emzirme süresinin kısa olması bir sorun teşkil etmez.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Az Emme
2. Emzirme Süresi
3. Emzirme Süresi
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
F

Fidan A.

20 Mart 2026 22:55
Teşekküt ederim. Peki, 1 saatdan bir emmesi, akşam 7-8 civarından ağlaması, 10a kimi az-az emmesi normalmi? Çişli bezileri oluyor. Bu gün kaka mikdarı azaldı, sütümü sağdım 2 göğsümden 60-70 cc çıkdı (((
B

Buket ..

20 Mart 2026 23:04
Fidan Ali
Teşekküt ederim. Peki, 1 saatdan bir emmesi, akşam 7-8 civarından ağlaması, 10a kimi az-az emmesi normalmi? Çişli bezileri oluyor. Bu gün kaka mikdarı azaldı, sütümü sağdım 2 göğsümden 60-70 cc çıkdı (((
Saat başı emmesi çok normal her istediğinde verebilirsiniz akşam 7-8 civarı başlayan ağlama genelde cadı saati veya gaz oluyor duş + bol bol karın masajı , beyaz gürültü , kanguruya alıp evin içinde dolanma , varsa büyük pilates topuna oturup ufak zıplayabilirsiniz benim bebeğini sakinleştiriyordu. Anne sütü alan bebeklerde 1 haftaya kadar kaka yapmama olabiliyor cisli bez sayisi 6-8 adetse ve kilo alıyorsa sorun yok. Sağım ve bebeğin emme refleksi aynı değil ne yazık ki sağımda az çıkması sütünüzün azaldığını göstermez, siz gün içinde 2-3 litre su için ve güzel beslenin 🫶🏻
F

Fidan A.

20 Mart 2026 23:07
Buket
Saat başı emmesi çok normal her istediğinde verebilirsiniz akşam 7-8 civarı başlayan ağlama genelde cadı saati veya gaz oluyor duş + bol bol karın masajı , beyaz gürültü , kanguruya alıp evin içinde dolanma , varsa büyük pilates topuna oturup ufak zıplayabilirsiniz benim bebeğini sakinleştiriyordu. Anne sütü alan bebeklerde 1 haftaya kadar kaka yapmama olabiliyor cisli bez sayisi 6-8 adetse ve kilo alıyorsa sorun yok. Sağım ve bebeğin emme refleksi aynı değil ne yazık ki sağımda az çıkması sütünüzün azaldığını göstermez, siz gün içinde 2-3 litre su için ve güzel beslenin 🫶🏻
Çok teşekkür ederim❤
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir