Az Emme

152 görüntüleme
E

Esma A.

28 Haziran 2025 22:29
Bebeğim 7 haftalık önceden daha sık ve fazla emiyodu bi anda son 4 gündür daha az ve uzun aralıklarla emmeye başladı hu normal ve gelişimiyle mi alakalı yoksa bi sorun varmıdır bilemedim gelişimini etkilesin istemiyorum sütümde var normalde geceleri artık iyice biterdi ama son 3 gündür çok dolu sağmak zorunda kalıyorum ne yapmalıyım bilemedim
S

Sennur E.

28 Haziran 2025 22:37
8. Hafta olan atak haftasına dönmüş olabilir belki
S

Sennur E.

28 Haziran 2025 22:38
Huzursuz veya başka bir durumu var mı? Değişken durum
E

Esma A.

28 Haziran 2025 22:42
Hafif bi huzursuzluk var normale göre oda uykusu olduğu zmn uykuya dalamadığında oluyo gibi bide havalar sıcak ondan diye düşünmüştüm aşırı bi huysuzluk yok çünkü uykusunu aldığında sorun olmuyo sallamadım çünkü hiç kendi kendine uyuyo bazen yatamayınca huysuzlanıyo ben destek verince uyuyo geçiyor
E

Esma A.

28 Haziran 2025 22:43
Normal de çok emen bi bebekti bi anda kesilmesi kafama takıldı sıcağın etkisi olabilir mi
A

Ayşenur K.

29 Haziran 2025 01:08
Aynı sorunu yaşıyorum bende, zorla vermesem istemeyecek gibi, uzun aralıklara geçeceğini biliyodum ama 5 dk gibi kısa süreli emiyor kilo alımı etkilenecek diye korkuyorum
S

Sennur E.

29 Haziran 2025 21:19
Sıcaktan etkilenip etkilenmediğini uykuya daldığı odaya göre bakabilirsiniz bence , cam açık kapalı deneyin hangisinde uzun uyuyor ve dalıyor. Ayrıca bebeğiniz büyüyor emme süresinin kısalması normal artık daha hızlı çekiyor 5 ile 30 dakika emme normal bulunuyor diye biliyorum. Bence ilk 15 dakika doyup sonrasını stres emmesi yapıyorlaf
O

Olga D. K.

3 Temmuz 2025 14:06
kilosunda bir düşüş ya da duraklama hissederseniz emzirdikten hemen sonra sağım yapıp onu verin belki de orta süt olan yağlı sütü emmediği içim kilo almıyordur

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir