Emzirme Süresi

402 görüntüleme
D

Duygu Ö.

10 Temmuz 2025 18:04
2 aylık bebeğim var önceleri 20 dakika falan emerken şimdi 10 dakikayı zorluyoruz. 10 dakika sonrasında içmek istemiyor. Tek memeyle emzirme yapıyorum. Yetmiyor diye korkuyorum. Emzirme süresini bebek belirlemeli dediler ama 8 dakika 5 dakika da emse yeter mi yani. Emin olamıyorum
G

Gül

10 Temmuz 2025 18:11
Sütün formu değiştiği için süre kesinlikle azalıyor bez sayısı ve kilo kontrolünüzde sıkıntı yoksa endişe etmeyin
Ümran A.

Ümran A.

10 Temmuz 2025 18:35
Evet hem süt formu hem de bebişlerimizin emme kas gücü değiştiği için normal artık. Benim bebişim de tam 2 aylık ve deidğiniz gibi 10-15 dakika içinde doyuyor tekrar devam etse bile keyfi olarak devam ediyor emzik niyetine 😂
Z

Zehra U.

11 Temmuz 2025 17:20
Bebeğin kilo alımı iyiyse doyuyordur benim 3 aylık bebeğim var ve emzirme sürem Maximum 5-6 dk oluyor
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

12 Temmuz 2025 09:37
Merhaba, bebekler büyüdükçe beslenme aralıkları uzar emme süreleri kısalır endişe etmeyin bebek kendisi karar verebilir 👍
S

Sabiha

16 Mayıs 2026 08:56
Merhaba 1 haftalık bebeğim geceleri 4-5 saat memede kalmak istiyor yattığında uyanıyor ve memede uyumak sürekli de emmek istiyor kakasında çişinde sorun görünmüyor 24 saatte 5-6 çişli bez veriyor. Burada sütün doyurucu olmadığını düşünmeli miyim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir