Ek Gıda Artık Dermanım Kalmadı

850 görüntüleme
A

Asena D.

11 Ocak 2026 22:35
Oglum 1 yaş 20 günlük yediremiyorum yoruldum. Doktoralara goturmedim yer kalmadı Perşembe birdaha goturcem ne versem yedirsem ya kusuyor yada istemiyor doktorlar problem yok diyorama ben kendi kendime bittim. Etrafın konuşmasını söylemiyorum bile nasıl yedircemneler denedim halada deniyorum banamisin demiyor nolur bilgisi olan yazsın doktorlar yemiyorsa yemiyor eninde sonunda yiyecek bir yaşındayemese 18 aylıkken yer ama yer dedi bana çözümbulun nolursunuz.yemek yemeye meyilli sofraya beraber oturuyoruz çiğniyorama sonra kusuyo yada oguruyo
A

Asena D.

2 Nisan 2026 21:46
Onu bunu takmayin ben taktım hasta oldum roza oldum kizinizla güzel vakitler geçirin rabbim tüm cocuklarimizi korusun inşallah
Y

Yasemin M.

2 Nisan 2026 21:56
Asena Dergi
Kullandim bitti dahada almadim doktor gerek yok dedi şuan stabil normal yiyoruz
Bizde gaviscon ınfant kullandık reflü için ama hiç değişen birşey yok yemek görmek istemiyor çocuğum ya
Y

Yasemin M.

2 Nisan 2026 21:57
Asena Dergi
Onu bunu takmayin ben taktım hasta oldum roza oldum kizinizla güzel vakitler geçirin rabbim tüm cocuklarimizi korusun inşallah
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin
A

Asena D.

2 Nisan 2026 21:59
Yasemin Molla
Bizde gaviscon ınfant kullandık reflü için ama hiç değişen birşey yok yemek görmek istemiyor çocuğum ya
Bizim doktor çok ilgilendi bilemiyorum Kağan da öyleydi düzeldi hamdolsun bi an önce düzelmesi dilegimle
A

Asena D.

2 Nisan 2026 21:59
Yasemin Molla
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin
Çok teşekkür ederim
Y

Yasemin M.

3 Nisan 2026 18:26
Asena Dergi
Bizim doktor çok ilgilendi bilemiyorum Kağan da öyleydi düzeldi hamdolsun bi an önce düzelmesi dilegimle
İnşaAllah teşekkür ederim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir