Ek Gıda Artık Dermanım Kalmadı

605 görüntüleme
A

Asena D.

11 Ocak 2026 22:35
Oglum 1 yaş 20 günlük yediremiyorum yoruldum. Doktoralara goturmedim yer kalmadı Perşembe birdaha goturcem ne versem yedirsem ya kusuyor yada istemiyor doktorlar problem yok diyorama ben kendi kendime bittim. Etrafın konuşmasını söylemiyorum bile nasıl yedircemneler denedim halada deniyorum banamisin demiyor nolur bilgisi olan yazsın doktorlar yemiyorsa yemiyor eninde sonunda yiyecek bir yaşındayemese 18 aylıkken yer ama yer dedi bana çözümbulun nolursunuz.yemek yemeye meyilli sofraya beraber oturuyoruz çiğniyorama sonra kusuyo yada oguruyo
İ

İpek K. ..

15 Ocak 2026 21:41
Kilo alımı çok yavaşlamıştı. Bir de sadece geceleri sabaha karşı hırıltısı oluyordu 2 ay boyunca geçmedi hırıltısı. Yatırdığımda hiçbir şey yokken emdikçe sabaha karşı burnu geniz dolu gibi hırıltı başlıyordu ama gün içerisinde hiç öyle bir şey yoktu.
İ

İpek K. ..

15 Ocak 2026 22:33
@Yasemin Molla
Y

Yasemin M.

15 Ocak 2026 23:10
@ipek Karakaş benim de kızımda 2 aydır geçmeyen hırıltı var kilo alımı da yavaşladı mide asidi sürekli ağzına geliyor kullandığınız ilaç nedir
Y

Yasemin M.

15 Ocak 2026 23:12
Çok iştahsız ya hiç bişe yemiyor dişte çıkarıyor ama çok uzun zamandır sürekli red yaşıyorum çok üzülüyorum bu duruma doktora kaç defa götürdüm geçer diyorlar
A

Asena D.

15 Ocak 2026 23:30
Gecmediginin kanıtı benim yarın gene gideceğim inşallah sizin bebeğinizin hepimizin bebeği düzelir
Fatma A.

Fatma A.

Uzman Diyetisyen

15 Ocak 2026 23:37
Merhaba; bazen sadece annenin tutumu bile bu duruma sebep olabiliyor. Ek gıda reddine dair yazım hem burda hem instagram profilimde mevcut. Yönlendirici olacaktır. Hala sorun yaşarsanız danışmanlık tavsiye ederim🌺

A

Asena D.

15 Ocak 2026 23:38
Yarın doktordan sonra görüşme sağlayabilirim teşekkür ederim
İ

İpek K. ..

16 Ocak 2026 09:40
@Yasemin Molla gastrotuss baby diye bir ilaç kullanıyoruz
Y

Yasemin M.

16 Ocak 2026 18:50
@İpek Karakaş teşekkür ederim
A

Asena D.

16 Ocak 2026 22:21
Bugun dr geldim kızlar mide ilaci verdi ve mamayi kesti kan tahlili yaptı salı günü cikicak sonuçlar haber ederim.
E

Elif B.

20 Ocak 2026 11:57
@Asena Dergi merhaba nedir durumunuz acaba
A

Asena D.

20 Ocak 2026 11:58
Çok şükür yiyoruz mamayi kestik reflü için ilaç verdi artık ek gidadayiz Hamdolsun Allaha

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir