Ek Gıda Artık Dermanım Kalmadı

93 görüntüleme
A

Asena D.

11 Ocak 2026 19:35
Oglum 1 yaş 20 günlük yediremiyorum yoruldum. Doktoralara goturmedim yer kalmadı Perşembe birdaha goturcem ne versem yedirsem ya kusuyor yada istemiyor doktorlar problem yok diyorama ben kendi kendime bittim. Etrafın konuşmasını söylemiyorum bile nasıl yedircemneler denedim halada deniyorum banamisin demiyor nolur bilgisi olan yazsın doktorlar yemiyorsa yemiyor eninde sonunda yiyecek bir yaşındayemese 18 aylıkken yer ama yer dedi bana çözümbulun nolursunuz.yemek yemeye meyilli sofraya beraber oturuyoruz çiğniyorama sonra kusuyo yada oguruyo
G

Gülcan Ş.

11 Ocak 2026 19:43
Merhaba Benim iki kızım var biri 4 yaşında biri 7 aylık bir çocuk yemiyorsa gerçekten yemiyordur yıllardır 4 yaşındaki kızıma yapmadığım kalmadı parkta yedirdim evet başarılı oldu ama her zaman da çıkartamam ki balkonda yedırdım bir yerden sonra artık yoruldum kendı haline bıraktım bazen canı isterse yer babaanneye yollarım eşimin amcasının çocukları var kalabalıkta yer diye onlarla beraber yerler üstelemiyorum napıyım şimdi aynı sorun 7 aylık bebegımde var değerleri iyi ama iştah sıfır
A

Asena D.

11 Ocak 2026 19:46
Vallahi yesin diye neler yapıyorum halam doktor yaptırıyor yedirtiyorum yiyo amasinra öğürme refleksi ile kusuyo çok yoruldum sen hala mamami veriyorsun diyorlar napiyim yemiyor diyorum mama yediriyom meyve püresi bide keçiboynuzlu kurabiye yoğurt Baska bişey yemiyor yemiyor çok yoruldum çok
B

Büşra K. ..

11 Ocak 2026 20:00
Asena Hanım ergoterapist ile görüştünüz mü
A

Asena D.

11 Ocak 2026 20:00
Evet sorun yok dedi
A

Asena D.

11 Ocak 2026 20:03
Yemek yemek istiyor çiğniyor yutuyor sonra kusuyo ögurerek herşeye gittim Perşembe gene gideceğim
B

Büşra K. ..

11 Ocak 2026 20:03
Allahalla bebeğinize özel bir yemek mi hazırlıyorsunuz ev yemeği mi veriyorsunuz
E

Elif Ş. ..

11 Ocak 2026 20:16
Ek gıdaya çok mu geç başladınız? Birlikte yemek yiyin keyifli abartarak sizin yüzünüze bakıyordur sürekli acele etmeyin çiğneyip yutuyorsa bu güzel bişey dikkatini dağıtıp oyunpynayın çok az yemedibormal biz kadar değil mideleri zamana bırakın azar azar vererek çoğaltıp gidin sakince yönetin süreci bebeğinizin durumunuen iyi siz hissedersiniz güzel anne💐
A

Asena D.

11 Ocak 2026 20:23
Büşra hanım özel pureler her annenin bebegine hazırladığı şeylerden yapiyorum ev yemekleride tattiriyorum ama bebek salçası ve baharat kullanmadan
A

Asena D.

11 Ocak 2026 20:24
Ek gidaya tam zamaninda doktor geçdediginde başladım Elif hanımama yediremedim ya kusti ya öğürdu yada çıkardı neler neler yaptım. Yedigi sadece mercimek çorbası yoğurt bebek bisküvisi keçiboynuzu olan ve mama bide robottan cektigim meyvelerin püresi
B

Büşra K. ..

11 Ocak 2026 20:40
Asena Hanım aklıma bir çözüm önerisi gelmedi inanın inşallah en kısa zamanda çözersiniz bu sorunu
A

Asena D.

12 Ocak 2026 00:08
Teşekkür ediyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir