Düşmeyen Ateş

386 görüntüleme
M

Melis

Premium Üye
25 Ağustos 2026 19:52
Pazartesi gecesi itibarıyla bebeğimin ateşi çıkmaya başladı. Dün 39’la hastaneye gittim boğazda hafif kızarıklık gördü, ateş düşürücü verdi 3 gün geçmezse antibiyotikle devam edeceğiz dedi. Bugün ikinci gün ve hala düşüş yok ateş düşürücüleri 4 saat arayla veriyorum Calpol ve Dolven, onlarda çok fazla düşürmüyor. Daha 38’in altını göremedim sürekli 38.5-39.5 arası gidiyor. Ilık duş veya ılık uygulama hiçbir şey fayda etmiyor.
B

Büşra A. ..

Premium Üye
31 Ağustos 2026 11:14
Melis
Vücudunda döküntü oldu mu benek benek
Öyle bir durum olmadı. Ateşi 39 küsurlerdeyken çok halsizdi
M

Melis

Premium Üye
31 Ağustos 2026 11:14
Büşra Altun
Öyle bir durum olmadı. Ateşi 39 küsurlerdeyken çok halsizdi
O zaman sizinki başka sanırım, bizim ateş sürecimiz anlattığımız gibiydi
H

Hatice K. Z.

Premium Üye
31 Ağustos 2026 17:37
Melis
Hatice Hanım 3.gün sabahına ateş düştü. Bu iki günde doktorumun önerisiyle Dolven ve Calpolu doktorun verdiği ölçülerle 4 saat aralıklarla kullandım, çocuğu serin tuttum ve bol bol ılık duş aldırdım. 4. Gün yine de kontrole gittik ve altıncı hastalık geçirmişiz yani bir tür enfeksiyon türü, bu genelde yeme içme değilde tükürük salgıula geçen bir enfeksiyon türü aynı bu şekilde dirençli ateş gösteriyor ve 3 gün sonunda gelmiş oluyor bebeğin vücudunda benek benek döküntüler oluyormuş aynısı oldu bizde aynı şekilde çok dikkat ediyoruz ama anne babalar olarak bizde öpüyoruz maalesef o şekilde geçmiş olabilir sizinde
Cok geçmiş olsun 2. Gündeyiz aynı durumdayız hastaneye gitmedik kusma ve ishal de eşlik ediyor iştahsız da bunlar oldu mu sizde acaba herhalde bizden bulaştı iki gündür ben bende değilim çok zor bir süreç rabbim yardım etsin. Şifa versin bebeklerimize
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir