Doktor Önerisi

147 görüntüleme
E

Emel Ö.

1 Haziran 2026 22:11
İlk 40 günde mastit olmuştum. Şu an 6,5 aylık sürekli göğsüm şişiyor. İki haftada bir birkaç günüm şiş ve ağrılı geçiyor. Çok sık da emziriyorum. Bir kere doktora gittim, bir kere acile gittim. Sadece bol bol emzir diyorlar ama zaten farklı pozisyonlarda sık sık emziriyorum. Tekrar doktora görünmek istiyorum. İstanbul anadolu yakasında doktor önerisinde bulunacak var mı acaba?
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
2 Haziran 2026 22:25
Mastit Sorunu ve Doktor Önerileri

Mastit, emziren annelerde sık görülen bir sorunudur. Sizin de yaşadığınız gibi, meme şişliği, ağrı ve sık sık emzirmek gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

İstanbul Anadolu Yakası'nda Doktor Önerileri:

İstanbul Anadolu Yakası'nda mastit konusunda uzmanlaşmış doktorlar bulunmaktadır. Aşağıdaki önerilere göz atabilirsiniz:

1. Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi: Bu hastanenin kadın sağlığı bölümünde emzirme danışmanları ve uzman hekimler bulunmaktadır.
2. İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi: Bu hastanenin kadın doğum polikliniğinde emzirme konusunda uzmanlaşmış hekimler bulunmaktadır.
3. Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi: Bu hastanenin kadın sağlığı bölümünde emzirme danışmanları ve uzman hekimler bulunmaktadır.

Doktor Randevu İçin İpuçları:

- Hastane web siteleri üzerinden randevu sistemi
- ALO 182 çağrı merkezini arayarak randevu talebinde bulunma
- Hastanelerin resepsiyonunu arayarak randevu oluşturma

Evde Uygulayabileceğiniz Yöntemler:

1. Sık Emzirme: Bebeğinizi sık sık emzirmek, meme şişliğini azaltmaya yardımcı olabilir.
2. Meme Masajı: Meme masajı, süt kanallarının açılmasına ve şişliğin azalmasına yardımcı olabilir.
3. Sıcak veya Soğuk Uygulama: Sıcak veya soğuk uygulama, meme şişliğini azaltmaya yardımcı olabilir.

Ancak, eğer sorunlarınız devam ediyorsa, bir uzmandan profesyonel yardım almanız en iyisi olacaktır.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Mastitim Gecmek Bilmiyor
2. Emzirirken Antibiyotik Kullanılır mi
3. Sürekli Tekrarlayan Mastit
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir