Emzirirken Antibiyotik Kullanılır mi

59 görüntüleme
E

Esma K.

6 Şubat 2026 21:02
Suprax 400 mg antibiyotik verildi bugün , bir anda bebeğimi emzirdikten sonra göğsüm şişti üşüme ve mide bulantısı kusma eşlik etti . Hastaneye gittimmastit dendi bu ilacı verdiler ama süte geçtiği soyleniyior ne yapmalıyım bebegjm daha 41 günlük çok çaresizim çok canım yanıyor
Tuba C.

Tuba C.

6 Şubat 2026 21:42
Ben de aynı sizin gibi bebeğim 40 45 günlükken ateş titreme ile gittim mastit oldum. Antibiyotik ve krem verdi hekim ve ona uygun antibiyotik veriyor elbette anne olarak süte geçer bebeğime etkisi olur mu diye düşünüyoruz ama kar zarar durumuna bakmak lazım. Geçmiş olsun bol bol sağım yapın.
A

Asude

6 Şubat 2026 21:49
Esma hanım bebeğim doğduğundan beri 4 kez mastit oldum, ilki aynı yaşadığınız gibi ateşli ve titremeliydi. Her seferinde antibiyotik kullandım. Ne yazık ki başka bir çaresi yok. Bol bol emzirin ve sağım yapın.
E

Esma K.

6 Şubat 2026 22:10
Ayrı ayrı teşekkür ederim 😊 . Peki doktorlar size o göğsünüzün emzirmeyin gibisinden bir cümle kullanmış mıydı
Tuba C.

Tuba C.

6 Şubat 2026 23:09
Hayır kullanmadı ben her ikisini de emzirdim. Sizin doktorunuz ne dedi ?
E

Esma K.

6 Şubat 2026 23:27

Esma Korucu

Ayrı ayrı teşekkür ederim  . Peki doktorlar size o göğsünüzün emzirmeyin gibisinden bir cümle kullanmış mıydı

O göğsünü verme dedi 🥺ama diğer tarafta sütüm az ilk dogdugu sıralarda süt kanallarım açılmadığı için süt geç inmişti , sağıp döküyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir