Doğumdan Sonra Depresyon
1233 görüntüleme
S
Songül A.
8 Nisan 2026 00:03
Doğumdan sonra depresyon yaşadınız mı ben bebeğim 9 aylık hala yaşıyorum iç sıkıntısı ağlama hiç bir şey yapmak istememek

Emel C.
25 Nisan 2026 08:17
Alanya aaaa ayy çok sevindimm
G
Gamze Ç.
25 Nisan 2026 08:56
Bendeee hemen buluşup bebislerimizi kaynaştırmamız lazım acilll 😂😂
C
Cansu K.
25 Nisan 2026 20:44
4 aylık bebeğim var eşimin ailesi ve kendi ailem olsun hepsinden soğudum destek olacaklarına çocuğun kilosuna takılmaktan ancak moral bozup köstek oldular. Depresyona biz yalnız bakanlar girmesin de kim girsin. Ben ara ara bebeğimin yanında ağlıyorum ama sonra o bana gülünce tüm acılarım geçiyo gibi
D
Damla
25 Nisan 2026 21:48
4 aylık bebeğim var eşimin ailesi ve kendi ailem olsun hepsinden soğudum destek olacaklarına çocuğun kilosuna takılmaktan ancak moral bozup köstek oldular. Depresyona biz yalnız bakanlar girmesin de kim girsin. Ben ara ara bebeğimin yanında ağlıyorum ama sonra o bana gülünce tüm acılarım geçiyo gibi

Emel C.
26 Nisan 2026 00:19
O zaman @gmzsuscelik insta

Emel C.
26 Nisan 2026 00:24
G
Gamze Ç.
26 Nisan 2026 00:46
Sosyal medya kullanmıyorum 🥲

Emel C.
26 Nisan 2026 01:27
Nasıl haberleşeceğizzzz
G
Gamze Ç.
26 Nisan 2026 01:31
Burdan mesajlasilmiyor değil mi
C
Cansu K.
28 Nisan 2026 15:24
Ya cidden çok acimasizlar benim kaynanam doğum yaptıktan 5 dakika sonra bebegi emzirmeye calisirken seninde hiç sütun yok dedi ve odadan çıkmasını istedim o günden beri max 2 kere gorustum bebegim 1 yaşında ve bu sinirim hiç geçmedi sizi çok iyi anlıyorum kendi aileminde gerçekten çileden çıkardığı oldu ama zamanla geçiyor bazı şeyler ama size tavsiyem mesafe koymanız en azından bir süre kendinize ve bebeğinize daha verimli olabilirsiniz üzülmeyin hepimiz aynı zamanlardan geçtik geçiyoruz 🫂
D
Didem G. ..
28 Nisan 2026 18:26
Merhaba benim kızım prematür 9 aylık. Ücretsiz izne ayrıldım bir yıl ben bakayım kızıma diye. İnanın evde iş yapasım bile gelmiyor çok yoruluyorum. Ek gıda uyku kaka sorunu hepsi ayrı kafamı meşgul ediyor. Kafayı yicek gibi hissediyorum. Eşim evde olduğu zaman daha rahat oluyorum ama olmadığında çok zorlanıyorum. Sizi çok iyi anlıyorum bazen saliyorum aman kalsın iş güç diyorum bazen işin içinden çıkamaz hale geliyorum. Bu süreçler de geçicek. Dışarı çıkıp ortamdan biraz uzaklaşmak gerçekten çok iyi geliyor

Emel C.
30 Nisan 2026 21:44
Aynen öyle benim de öyle oldu çocuğum doğum yaptigimda çok güzel meme mi tutuyordu ama sonrasında sarılık geçirince hastanede yatmak zorunda kaldı o süre zarfında biberonla beslemişler ben de her gün aslında emzirmeye gidiyordum ama bir gün gittiğimde emmemeye başladı meğersem biberonla vermişler eve geldiğimizde de artık tam mememi tutmuyordu zorlayarak hani alıştırmaya çalışıyordum kaynanam sütü tam çekiyor mu görümcem işte sanki doymamış aç bu çocuk çekiyor ama yutkunmuyor diye diye benim moralimi bozdular ve çocuk tamamen artık biberonla beslediğim için mememi reddetti süt sağarak veriyorum dört aylık olmamıza rağmen demek ki sütün varmış o dönemde doğru düzgün besleyemediğim için çevrenin yüzünden şu an bu sıkıntıları çekiyorum onları asla affetmiyorum

Emel C.
30 Nisan 2026 21:46
Merhaba benim kızım prematür 9 aylık. Ücretsiz izne ayrıldım bir yıl ben bakayım kızıma diye. İnanın evde iş yapasım bile gelmiyor çok yoruluyorum. Ek gıda uyku kaka sorunu hepsi ayrı kafamı meşgul ediyor. Kafayı yicek gibi hissediyorum. Eşim evde olduğu zaman daha rahat oluyorum ama olmadığında çok zorlanıyorum. Sizi çok iyi anlıyorum bazen saliyorum aman kalsın iş güç diyorum bazen işin içinden çıkamaz hale geliyorum. Bu süreçler de geçicek. Dışarı çıkıp ortamdan biraz uzaklaşmak gerçekten çok iyi geliyor
C
Cansu K.
30 Nisan 2026 21:54
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın gerçekten bu süreçte yapılanları insan unutmuyor benimde sütüm geliyor olmasına rağmen bebegim emmedi yoğun bakımda kaldı dediğiniz gibi kaynanam eve gelip yine aynı şeyi dediğinde annem çok sinirlenip şey demişti benim kızımda emmedi mamayla buyuyen cocuk salak mı oluyor bak gayet akıllı karşında duruyor demişti aklıma geldikçe guluyorum 😂😂 bazen ağzının payını vermek lazım 😂

Emel C.
30 Nisan 2026 22:04
Aynen herkesin ağzının payını verdim ama kimse kalmadı çevremde onlar depresyona girdi sanki lohusa onlarmış gibi😄 eşime de dedim minnetle destek olacaklarına hiç olmasınlar daha iyi ben bakarım çocuğuma dedim ama çok zorlanıyorum yeri gelince. En azından laf söz işitmiyorum
Yükleniyor...