Doğumdan Sonra Depresyon
1235 görüntüleme
S
Songül A.
8 Nisan 2026 00:03
Doğumdan sonra depresyon yaşadınız mı ben bebeğim 9 aylık hala yaşıyorum iç sıkıntısı ağlama hiç bir şey yapmak istememek
A
Ayşe N. N.
10 Nisan 2026 22:37
Ben de böyleyim. Kardeşlerim geldiğinde gitmeyin diye yalvardım ağladım. Hala dışarı çıkmadık havalar iyi olmadı. Şuan nasıl çıkarım onu bile bilmiyorum ev güvenli alan gibi geliyor. Umarım aşarım bu duyguları
A
Ayşe H. B.
10 Nisan 2026 22:55
Bebeğimle ilk evin aşağısında ki parka indik (bebek arabası ile) o kadar zor dışarı çıktık ki çığlık kıyamet ağladı bebeğim , eve dönmeye karar verdim komşum çık çık ağlasın birşey olmaz dedi. bi gazla çıktım şimdi hem dışarı çok kolay çıkıyorum hemde sahile kadar gidip uzun yürüyüşler yapabiliyorum. Bebeklere temiz hava çok iyi geliyor ve bebek arabasında genelde uyuyorlar.Kahveni al miss gib temiz havanın tadını çıkar 💕💕💕
G
Gülşen A.
11 Nisan 2026 09:59
Kesinlikle en uç noktasını yaşadım bebeğim süt alerjisiymiş ama iki aylıkken farkedikdi ve o zamana kadar hiç uyumadı hep kucaktaydı ve çok zordu annelik uykusuzluk derken mahvolmuştum hatırlamak bile istemiyorum bebeğim düElmeye başladıkça düzeldi ama hala yeni kendime alışmayaçalışıyprum şu an dört aylık ve bu zamana kadar berbattım ama tek söz var zamanla geçiyor inşallah siz de toparlanabilirsiniz
G
Gamze Ç.
18 Nisan 2026 10:42
Bebeğim 1 yaşına girecek ve arada tövbe estagfrullah cin çarpmış gibi sinirleniyorum depresyonumu bilmiyorum ilk zamanlar birsey yoktu ama birkaç aydır kendimde bunu fark ettim normal ya sonuçta bütün hayatımız değişiyor stres altındayız sürekli zamana bırakıp sakin kalmaya calismak lazım sanırım
G
Gamze Ç.
18 Nisan 2026 10:43
Benim doktorum bana emzirirken regl olunmuyor dedi ama olanlar varmış
P
Pelin A.
18 Nisan 2026 10:56
Aslında lohusa depresyonu 2 yıla kadar devam edebilir. Eminim doğum yapan bütün kadınlar yaşıyor. Bir daha hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı düşüncesi, eski hayatımıza özlem duyuyoruz ve sonra eskiyi özlediğimiz için kendimizi suçluyoruz hissettiklerimiz düşündüklerimiz için vicdan yapıyoruz bebeğimize haksızlık ettiğimizi düşünüyoruz bu his bizi depresyona sürüklüyor. Bende çok derinden yaşadım. Anneyiz ama kadınlığımız kaldığı yerden devam edecek zamana ihtiyacımız var. Annelik güzellemesi yapmayacam çünkü çok çok zor. Her anlamda sağlıklı mutlu bir birey yetiştirmek için verdiğimiz çaba hiç kolay değil. Bebeğim 7 aylık ilk aydan itibaren yağmurlu karlı havalar hariç her gün dışarı çıktık yürüyüş yaptık. Şimdi sabah ve öğleden sonra günde 2 defa çıkıyoruz. Sevdiğim özel bir ağırlama beklemeyeceğini bildiğim insanları evime davet ediyorum. Onlarla 1 saat bile muhabbet etmek iyi geliyor. Size iyi gelen şeyleri bulun onları yapın. Geçecek neler geçmiyor ki. Her gecenin sabahı var. ❤️
G
Gülşah S.
Premium Üye
18 Nisan 2026 11:32
Benim doktorum bana emzirirken regl olunmuyor dedi ama olanlar varmış
A
Ayşe H. B.
18 Nisan 2026 15:57
Ben ilk çocuğumda da regl olmadım şuanda da 4,5 aylık bebeğim var regl olmadım emziriyorum
D
Damla
18 Nisan 2026 20:18
6 aylık oğlum ben de depresyondan çıkamadım ozellikle uyku saati geldiginde yuzume sicaklik basiyor aklima kotu kotu seyler geliyor. çocuk yapmanın çılgınlık olduğunu düşünüyorum

Sena ..
18 Nisan 2026 21:04
Hepimiz bu yolun yolcusuyuz arkadaşlar. Dertleşmek için bi wp grubu kurdum gelmek isterseniz beklerim tüm yorgun annelerle dertleşmek için
https://chat.whatsapp.com/JcaQexT7jEv2NYd4HH4uUp?mode=gi_t

Sena ..
18 Nisan 2026 21:05
Bebeğim 1 yaşına girecek ve arada tövbe estagfrullah cin çarpmış gibi sinirleniyorum depresyonumu bilmiyorum ilk zamanlar birsey yoktu ama birkaç aydır kendimde bunu fark ettim normal ya sonuçta bütün hayatımız değişiyor stres altındayız sürekli zamana bırakıp sakin kalmaya calismak lazım sanırım

Sena ..
18 Nisan 2026 21:06
6 aylık oğlum ben de depresyondan çıkamadım ozellikle uyku saati geldiginde yuzume sicaklik basiyor aklima kotu kotu seyler geliyor. çocuk yapmanın çılgınlık olduğunu düşünüyorum

Sena ..
Aslında lohusa depresyonu 2 yıla kadar devam edebilir. Eminim doğum yapan bütün kadınlar yaşıyor. Bir daha hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı düşüncesi, eski hayatımıza özlem duyuyoruz ve sonra eskiyi özlediğimiz için kendimizi suçluyoruz hissettiklerimiz düşündüklerimiz için vicdan yapıyoruz bebeğimize haksızlık ettiğimizi düşünüyoruz bu his bizi depresyona sürüklüyor. Bende çok derinden yaşadım. Anneyiz ama kadınlığımız kaldığı yerden devam edecek zamana ihtiyacımız var. Annelik güzellemesi yapmayacam çünkü çok çok zor. Her anlamda sağlıklı mutlu bir birey yetiştirmek için verdiğimiz çaba hiç kolay değil. Bebeğim 7 aylık ilk aydan itibaren yağmurlu karlı havalar hariç her gün dışarı çıktık yürüyüş yaptık. Şimdi sabah ve öğleden sonra günde 2 defa çıkıyoruz. Sevdiğim özel bir ağırlama beklemeyeceğini bildiğim insanları evime davet ediyorum. Onlarla 1 saat bile muhabbet etmek iyi geliyor. Size iyi gelen şeyleri bulun onları yapın. Geçecek neler geçmiyor ki. Her gecenin sabahı var. ❤️

Sena ..
Ben de iki gün önce aynı şeyi yaşadım. Arabamız daha gelmedi pusetle çıkardım hava alalım diye. Kapının önünde park var otururum dedim. Aynı dediğiniz gibi çığlık kıyamet gerisin geri eve geldim.

Emel C.
22 Nisan 2026 23:53
Hahahhaha aynı durumdayım ama cin çarpmış cümlesi beni çok güldürdü allah razı olsun umarım tez zamanda normale döneriz
G
Gamze Ç.
23 Nisan 2026 04:04
Ay inşallah insallah 😄

Emel C.
25 Nisan 2026 00:21
Ben de antalyadayım eğer alanyadaysanız görüşelim tanışalım

Emel C.
25 Nisan 2026 00:22
Ben de antalyadayım eğer alanyadaysanız görüşelim tanışalım

Yeter A.
25 Nisan 2026 00:35
Annelik zamanla oturuyor [aslında.ılk](aslında.ılk) zmanalt ne yapacağını bilemeyiş kaygı stres bunlar tetikliyor bence depresyonu. Ama dışarıya çıkmak en iyisi sanrm. Desteksiz olunca asırı odaklanıyon bebege gurbetteyım bende ne arkadas ne komsu yok yani ama en büyük arkadasım kızım sanrm artık. Asırı düşününce durup relaxs hiçbşrsey düşündüğüm gibi zor stresli degıl deyıp kaldığımız yerden kızımla devam edıyurz. Kendi psikolojinizi yıne toparlayacak olan sizsiniz.o yüzden lütfen modınuzu yüksek tutun ki hersey daha kolayşassn. Ve gerçekten kolay sadecee olumsuz düşüncelerden uzaklaştırın beyninizi. O bebekte cok sey beklemiyor safece sevgi ve size ihtıyacı var unutmayın. Sevgiyle güzel anne
G
Gamze Ç.
25 Nisan 2026 02:25
Alanya’da mısınız Antalya’da mı anlamadım 😄
Yükleniyor...