Doğumdan Sonra Depresyon

251 görüntüleme
S

Songül A.

8 Nisan 2026 00:03
Doğumdan sonra depresyon yaşadınız mı ben bebeğim 9 aylık hala yaşıyorum iç sıkıntısı ağlama hiç bir şey yapmak istememek
A

Ayşe N. N.

10 Nisan 2026 22:37

Ayşe Hülda Bayraktar

Ben de böyleyim. Kardeşlerim geldiğinde gitmeyin diye yalvardım ağladım. Hala dışarı çıkmadık havalar iyi olmadı. Şuan nasıl çıkarım onu bile bilmiyorum ev güvenli alan gibi geliyor. Umarım aşarım bu duyguları

Bebeğimle ilk evin aşağısında ki parka indik (bebek arabası ile) o kadar zor dışarı çıktık ki çığlık kıyamet ağladı bebeğim , eve dönmeye karar verdim komşum çık çık ağlasın birşey olmaz dedi. bi gazla çıktım şimdi hem dışarı çok kolay çıkıyorum hemde sahile kadar gidip uzun yürüyüşler yapabiliyorum. Bebeklere temiz hava çok iyi geliyor ve bebek arabasında genelde uyuyorlar.Kahveni al miss gib temiz havanın tadını çıkar 💕💕💕
A

Ayşe H. B.

10 Nisan 2026 22:55

Ayşe Nur Nigerze

Bebeğimle ilk evin aşağısında ki parka indik (bebek arabası ile) o kadar zor dışarı çıktık ki çığlık kıyamet ağladı bebeğim , eve dönmeye karar verdim komşum çık çık ağlasın birşey olmaz dedi. bi gazla çıktım şimdi hem dışarı çok kolay çıkıyorum hemde sahile kadar gidip uzun yürüyüşler yapabiliyorum. Bebeklere temiz hava çok iyi geliyor ve bebek arabasında genelde uyuyorlar.Kahveni al miss gib temiz havanın tadını çıkar 💕💕💕

Ben de iki gün önce aynı şeyi yaşadım. Arabamız daha gelmedi pusetle çıkardım hava alalım diye. Kapının önünde park var otururum dedim. Aynı dediğiniz gibi çığlık kıyamet gerisin geri eve geldim.
G

Gülşen A.

11 Nisan 2026 09:59
Kesinlikle en uç noktasını yaşadım bebeğim süt alerjisiymiş ama iki aylıkken farkedikdi ve o zamana kadar hiç uyumadı hep kucaktaydı ve çok zordu annelik uykusuzluk derken mahvolmuştum hatırlamak bile istemiyorum bebeğim düElmeye başladıkça düzeldi ama hala yeni kendime alışmayaçalışıyprum şu an dört aylık ve bu zamana kadar berbattım ama tek söz var zamanla geçiyor inşallah siz de toparlanabilirsiniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir