Doğumdan Sonra Depresyon
249 görüntüleme
S
Songül A.
8 Nisan 2026 00:03
Doğumdan sonra depresyon yaşadınız mı ben bebeğim 9 aylık hala yaşıyorum iç sıkıntısı ağlama hiç bir şey yapmak istememek
B
Beyza Ö.
8 Nisan 2026 00:18
Merhaba çıkıyor musunuz bilmiyorum ama dışarıya çıkmadan atlatmak çok zor bencee. seviyorsanız bi kahve eşliğinde yürüyüş yapın bebeğinizi bırakacak biriis yoksa onu da bebem arabasına koyun

Emel C.
8 Nisan 2026 00:19
Bebeğim 1 yaşına girecek ve arada tövbe estagfrullah cin çarpmış gibi sinirleniyorum depresyonumu bilmiyorum ilk zamanlar birsey yoktu ama birkaç aydır kendimde bunu fark ettim normal ya sonuçta bütün hayatımız değişiyor stres altındayız sürekli zamana bırakıp sakin kalmaya calismak lazım sanırım
S
Songül A.
8 Nisan 2026 00:20
Merhaba çıkıyor musunuz bilmiyorum ama dışarıya çıkmadan atlatmak çok zor bencee. seviyorsanız bi kahve eşliğinde yürüyüş yapın bebeğinizi bırakacak biriis yoksa onu da bebem arabasına koyun
S
Songül A.
8 Nisan 2026 00:21
Bebeğim 1 yaşına girecek ve arada tövbe estagfrullah cin çarpmış gibi sinirleniyorum depresyonumu bilmiyorum ilk zamanlar birsey yoktu ama birkaç aydır kendimde bunu fark ettim normal ya sonuçta bütün hayatımız değişiyor stres altındayız sürekli zamana bırakıp sakin kalmaya calismak lazım sanırım

Emel C.
8 Nisan 2026 00:25
Biraz zor oluyor işte zamana da bırakmak
S
Songül A.
8 Nisan 2026 00:27
Yalnız bakmak o kadar zor ki sizi çok iyi anlıyorum eşinizden yardım alabiliyorsanız biraz öz bakim yada sevdiginiz bi aktivite yapmaya çalışmalısınız ben arada bebeğimle dışarıya çıkıyorum köyde yaşıyorum gidecek biryerde yok açıkçası ama açık havada 10 dakikada olsa yürüyorum çok iyi geliyor ama daha önce depresyon geçiren biri olarak söylüyorum eğer kendinizi gerçekten içimden çıkılamayacak bir durumda hissediyorsanız lütfen bunu ihmal etmeyin illa ilaç kullanmak değil sohbet etmek için bile doktora gidebilirsiniz çünkü tedavi edilmezse kronikleşiyor maalesef

Emel C.
8 Nisan 2026 00:29
Teşekkür ederim Doktora da gittim ilaçta kullandım ama fayda görmedim emziriyorum reglde olmadım acaba ondan da olabilir mi
S
Songül A.
8 Nisan 2026 00:33
Evet bence olabilir hormonlar sizi tetikliyordur peki kadın doğum doktoru regl olmamanız konusunda ne diyor normal miymiş

Emel C.
8 Nisan 2026 00:37
Hiç gitmedim gideceğim işte
S
Songül A.
8 Nisan 2026 00:40
Bence etkisi çok olur psikolojinizde en kısa sürede gidin ve hormon testide rica edin emzirirken tam doğru çıkıyormu bilmiyorum ama belki hormonal birsey vardır

Latife K.
8 Nisan 2026 16:26
Çok normal. Ben [9.ayda](9.ayda) anca kurtulmuştum. Eskisi kadar dertlenmiyorum. Desteksiz olmanın , eskisi gibi olamama düşüncesi çok üzücü geliyor. Kendim gurbette kimse olmadan büyüttüğüm için sürekli ağlardım. Her hafta iyiyim derdim hafta bitmeden yine başlardım ağlamaya. Ama büyüdükçe bu duygudan kurtuluyorsunuz. Sürece alışıyorsunuz daha doğrusu. Ama yürümeye konuşmaya başladıkça sürecin kolaylaştığı çok bariz. Siz de eskisi gibi olabiliyorsunuz. Eskisi gibi hissetmiyorum şimdi geçici süreç lütfen üzmeyin kendinizi 💖🌸

Sıla B.
8 Nisan 2026 17:00
Merhaba su an oglum 5 yasinda ama dedigini [sureci.maleseff](sureci.maleseff) cok yogun yasadim 7-8 ay surdu. [Bebegimlr.bag](Bebegimlr.bag) kuramadim surekli bunalim icindeydim hep agladim bir insan her gun kendini kotu hissedermi demeyon bizzat [8.ay](8.ay) her gun kotu hissettim. Bu surecte destek aldim cevreme surekli anlattim cevrem arkadaslarim bana cok destek oldu sonra bir anda kayboldu. Ama kendinizi yalniz hissetmeyin inanin bu durumu yasayan [bir.suru](bir.suru) kadin var
S
Songül A.
8 Nisan 2026 17:11
Merhaba su an oglum 5 yasinda ama dedigini [sureci.maleseff](sureci.maleseff) cok yogun yasadim 7-8 ay surdu. [Bebegimlr.bag](Bebegimlr.bag) kuramadim surekli bunalim icindeydim hep agladim bir insan her gun kendini kotu hissedermi demeyon bizzat [8.ay](8.ay) her gun kotu hissettim. Bu surecte destek aldim cevreme surekli anlattim cevrem arkadaslarim bana cok destek oldu sonra bir anda kayboldu. Ama kendinizi yalniz hissetmeyin inanin bu durumu yasayan [bir.suru](bir.suru) kadin var
S
Songül A.
8 Nisan 2026 17:11
Çok normal. Ben [9.ayda](9.ayda) anca kurtulmuştum. Eskisi kadar dertlenmiyorum. Desteksiz olmanın , eskisi gibi olamama düşüncesi çok üzücü geliyor. Kendim gurbette kimse olmadan büyüttüğüm için sürekli ağlardım. Her hafta iyiyim derdim hafta bitmeden yine başlardım ağlamaya. Ama büyüdükçe bu duygudan kurtuluyorsunuz. Sürece alışıyorsunuz daha doğrusu. Ama yürümeye konuşmaya başladıkça sürecin kolaylaştığı çok bariz. Siz de eskisi gibi olabiliyorsunuz. Eskisi gibi hissetmiyorum şimdi geçici süreç lütfen üzmeyin kendinizi 💖🌸
A
Alya A. ..
10 Nisan 2026 09:04
Desteksizim kendime devamlı bu bir süreç öyle böyle geçecek bak 3 ay 20 günlük oldu bile zaman hızlı geçiyor diyorum ama kendimi devamlı olarak sıkışmış hissediyorum annelik çok güzel kızımı da çok seviyorum ama eski hayatımı özlüyorum galiba şuan hiç birsey yapmasam bile yorgunum
N.
10 Nisan 2026 11:09
Bugün 4 aylık olduk. Kendimi Güçlü sanıyordum ama darmaduman oldum ilk 2 Ay kadar değilim ama arada kafam yine gidiyor. Çok zor bir süreç sanırım sadece zaman lazım. Tabi zamanin içinde de bize iyi gelen aktiviteler ya da insanlar lazım. Kolaylıklar diliyorum size tüm annelere🙏
A
Ayşe H. B.
10 Nisan 2026 15:14
Hiç gitmedim gideceğim işte
A
Ayşe N. N.
10 Nisan 2026 22:04
Ben 4 aylık bir anneyim .. her akşamüzeri içime sıkıntı girerdi , annem eve gitmesin diye ayaklarına kapanmadığım kalmıştı. Hiç yalnız kalmak istemiyordum hep içimde korku vardı
inanın dışarı çıkarak bunu aşıyorsunuz. İlk dışarı çıkışımız kaostu hemen eve dönmek istedim ama bir sonraki çıkıştı hep daha iyi daha da iyi oluyor. Ben kendimi artık çok daha iyi hissediyorum bence bol bol temiz hava almaya çıkın 🎀
inanın dışarı çıkarak bunu aşıyorsunuz. İlk dışarı çıkışımız kaostu hemen eve dönmek istedim ama bir sonraki çıkıştı hep daha iyi daha da iyi oluyor. Ben kendimi artık çok daha iyi hissediyorum bence bol bol temiz hava almaya çıkın 🎀
A
Ayşe N. N.
10 Nisan 2026 22:05
Benim doktorum bana emzirirken regl olunmuyor dedi ama olanlar varmış
A
Ayşe H. B.
10 Nisan 2026 22:23
Ben 4 aylık bir anneyim .. her akşamüzeri içime sıkıntı girerdi , annem eve gitmesin diye ayaklarına kapanmadığım kalmıştı. Hiç yalnız kalmak istemiyordum hep içimde korku vardı