Dışarıda Uyku
56 görüntüleme
A
Aslı O.
5 Nisan 2026 15:32
Merhaba sevgili anneler benim kızım sekiz aylık gündüz iki uyku yapıyor iki uykunun toplam süresi 3 saat sürüyor fakat dışarı çıktığımızda durum biraz daha değişiyor siz dışardayken uyku düzenini nasıl ayarlıyorsunuz bir yere gittiğimizde uyku saati geçtiğinde ben çok panik oluyorum ve huzursuz oluyorum siz de aynı durumları yaşıyor musunuz sırf bu yüzden dışarı bile çıkmak istemiyorum bazen bu düşünce çok saçma biliyorum ama psikolojik olarak kendimi çöküşte hissediyorum sizde durumlar nasıl ya da böyle bir süreç yaşadıysanız nasıl atlattınız

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
6 Nisan 2026 16:00
Gündüz uyku düzeni dışarıda değişebiliyor. İki uyku yapıyorsa ve toplam uyku süresi 3 saat ise, dışarı çıktığında uyku düzenini esnek tutmak önemlidir.
1. Esnek Yaklaşım: Dışarıda uyku saatini esnek tut. Bebeğin yorgun görünmesi ve uykuya ihtiyaç duyduğunu belirtmesi üzerine, uygun bir yer bulup uyumasını sağla.
2. Rutin Değişiklik: Dışarıda rutinini biraz değiştir. Örneğin, uyku öncesi aktivitelerini biraz daha kısa tutabilirsin.
3. Uygun Yer Seçimi: Dışarıda gürültülü veya çok aydınlık yerlerden kaçın. Bebeğin uykuya dalmasını kolaylaştırmak için sessiz ve gölgeli bir yer seç.
4. Panik Olma: Unutma ki bebeğin uyku düzeni değişebilir ve bu normaldir. Panik yerine, esnek bir yaklaşım sergile.
5. Deneyim Paylaşımı: Başka annelerle deneyim paylaşımı yaparak, onların nasıl başa çıktığını öğrenebilirsin.
Dışarıda uyku düzeni konusunda esnek ve sakin kalmak, bu süreci daha kolay yönetmeni sağlayacaktır.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. 6,5 Aylık Uyku
2. 6,5 Aylık Uyku
3. 0-24 Ay Bebeklerde Uyku Düzeni Nasıl Olmalı?
1. Esnek Yaklaşım: Dışarıda uyku saatini esnek tut. Bebeğin yorgun görünmesi ve uykuya ihtiyaç duyduğunu belirtmesi üzerine, uygun bir yer bulup uyumasını sağla.
2. Rutin Değişiklik: Dışarıda rutinini biraz değiştir. Örneğin, uyku öncesi aktivitelerini biraz daha kısa tutabilirsin.
3. Uygun Yer Seçimi: Dışarıda gürültülü veya çok aydınlık yerlerden kaçın. Bebeğin uykuya dalmasını kolaylaştırmak için sessiz ve gölgeli bir yer seç.
4. Panik Olma: Unutma ki bebeğin uyku düzeni değişebilir ve bu normaldir. Panik yerine, esnek bir yaklaşım sergile.
5. Deneyim Paylaşımı: Başka annelerle deneyim paylaşımı yaparak, onların nasıl başa çıktığını öğrenebilirsin.
Dışarıda uyku düzeni konusunda esnek ve sakin kalmak, bu süreci daha kolay yönetmeni sağlayacaktır.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. 6,5 Aylık Uyku
2. 6,5 Aylık Uyku
3. 0-24 Ay Bebeklerde Uyku Düzeni Nasıl Olmalı?
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin