Diş Süreci

75 görüntüleme
M

Merve D. A.

12 Nisan 2026 17:00
Merhabalar , bebeğim 3 ay 19 günlük geceleri saat başı uyanıyor ve sürekli memedeyiz. Artık göğüslerim çok yara olduğu için çok zorlanıyorum bu diş için ne yapılabilir ? Biraz uyumak istiyorum
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

12 Nisan 2026 17:17
Merhaba!

Bebeğinizin diş çıkarma sürecinde olduğu için zorlanıyorsunuz. Diş çıkarma, bebekler için zorlu bir süreç olabilir. Aşağıda, size yardımcı olacak bazı öneriler bulacaksınız:

Diş Sancısını Giderin: Bebeğinizin diş sancısını gidermek için diş jeli veya ağrı kesici gibi ürünler kullanabilirsiniz. Ancak, bu ürünleri kullanmadan önce doktorunuzla konuşmanız önemlidir.
Uyku Rutini Oluşturun: Bebeğiniz için bir uyku rutini oluşturun. Bu, bebeğinizin her gün aynı saatte yatağa gitmesini ve uyanmasını sağlayabilir.
Meme Uykusunu Azaltın: Bebeğinizin meme uykusunu azaltmak için, onu memeden ayırarak uyutmayı deneyebilirsiniz. Bu, zor olabilir, ancak bebeğinizin bağımsız uyumasını sağlayabilir.
Destek Alın: Bebeğinizin diş çıkarma sürecinde size yardımcı olacak birçok ürün ve yöntem bulunmaktadır. Doktorunuzla veya bir uyku danışmanıyla konuşarak, size özel öneriler alabilirsiniz.

Öneriler:

1. Diş Jeli Kullanın: Diş jeli, bebeğinizin diş sancısını gidermek için kullanılabilir.
2. Ağrı Kesici Kullanın: Doktorunuzun önerdiği ağrı kesicileri kullanarak, bebeğinizin diş sancısını giderin.
3. Uyku Eğitimi Alın: Bebeğiniz için bir uyku eğitimi alarak, onu desteksiz uyumaya alıştırabilirsiniz.
4. Meme Uykusunu Azaltın: Bebeğinizin meme uykusunu azaltmak için, onu memeden ayırarak uyutmayı deneyebilirsiniz.

Umarım, bu öneriler size yardımcı olur. Bebeğinizin diş çıkarma süreci geçecektir ve siz de rahatlayacaksınız.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Uyumuyooor
2. 6 Aylık Geceleri Sürekli Ağlayarak Uyanma
3. Gece Sürekli Uyanıyor
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
C

Cennet ..

12 Nisan 2026 17:41
Merhaba benim bebeğimde 4.5 aylık tam sizm haftalarınızda aynı problemleri yaşadım özellikle üç gün mahvetti beni. Tetagil diş tozu kullandım diş için. O bayağı rahatlattı. O üç gün içinde günde bir kez de calpol verdim. Çok şükür şu an iyi. Salyaları ve diş kaşıntısı halen devam ediyor ama biraz daha rahatlattı
Sümeyye M.

Sümeyye M.

12 Nisan 2026 17:58

Cennet 💐

Merhaba benim bebeğimde 4.5 aylık tam sizm haftalarınızda aynı problemleri yaşadım özellikle üç gün mahvetti beni. Tetagil diş tozu kullandım diş için. O bayağı rahatlattı. O üç gün içinde günde bir kez de calpol verdim. Çok şükür şu an iyi. Salyaları ve diş kaşıntısı halen devam ediyor ama biraz daha rahatlattı

Benim bebeğim yeni 4 aylık oldu. Yaklaşık 3 hafta böyle bahsettiğiniz gibi geçti. Bu hafta gece uykusu iyi ama gündüz aşırı huzursuz. Dişten dolayı mı diye sorduğumuzda diş zamanı değil diyorlar. Diş çıkarmasa dahi bu tip problemler yaşanıyor mu? Diş tozu bizim de problemimizi çözer mi acaba?
C

Cennet ..

12 Nisan 2026 18:04

Sümeyye Mertbey

Benim bebeğim yeni 4 aylık oldu. Yaklaşık 3 hafta böyle bahsettiğiniz gibi geçti. Bu hafta gece uykusu iyi ama gündüz aşırı huzursuz. Dişten dolayı mı diye sorduğumuzda diş zamanı değil diyorlar. Diş çıkarmasa dahi bu tip problemler yaşanıyor mu? Diş tozu bizim de problemimizi çözer mi acaba?

Denemelisiniz bence evet diş çıkmıyor ama sancısı ve salyası başlıyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir