6 Aylık Geceleri Sürekli Ağlayarak Uyanma

160 görüntüleme
A

Aleyna K.

21 Eylül 2025 20:14
6 aylık bebeğim geceleri sürekli uyanıyo diç olduğı düşünüyorum tetagil , calpol , soğuk uygulama , osanit herşeyi denedim 2 saatte bir ağlıyo uyanıyo kucağıma alıyorum 5 dk sonra dalmış oluyo ek gıdaya geçtik tadım yapıyoruz kabız değil diş geliyo aklıma ona göre ilaçları veriyorum ama rahatlamıyor yaklaşıl 2 haftadıe böyle başka ne olabilir emzik kullanırdı önceden artık emzikte almıyor süreklii memede uyuyor
M

Merve

21 Eylül 2025 20:27
Benim kızım da 6 aylık ve geceleri sürekli uyanıyor uyku hali bile kıpır kıpır asla durmuyor uykuya geç dalıyor. Harika haftalar diye bir kitap var ona göre şuan gelişim atağı içerisinde. Büyük ihtimalle sizin bebeğiniz de atak haftasına girdi
A

Aleyna K.

21 Eylül 2025 20:29
Evet aynı şekil onu da görmüştüm anneden ayrılma korkusu yaşıyolarmış umarım geçer
L

Leyla A.

21 Eylül 2025 20:29
Biz de durum öyle oğlum 6.ayına girdi saatte bir uyanmaları var.Bütün olanakları göz önünde bulundurularak hareket ediyorum değişen bir şey yok çok yoruyor bu durum
A

Aleyna K.

21 Eylül 2025 20:35
Evet çok haklısınız en kısa zamanda geçer inşallah bu dudum Biz 2 haftadır böyleyiz dişle beraber sanıeım bu atak başta eli ağzında uyanıyordu o kesildi sanırım şuan atak dönemi
Ş

Şevval N. K.

21 Eylül 2025 21:08
Biz de 6 aylığız gündüz asla yatmıyor hadi kazayla yattı diyelimo da 15 dakka falan sürüyor.Bu ataklar ne zaman biter
F

Fatmanur D.

21 Eylül 2025 21:33
Benim bebeğimde 6 aylık ve geceleri en uzun uykumuz 15 dakika çok ağlıyor ben de dişten şüpheleniyorum Tetagil etki ediyor mu önerirmisiniz
A

Aleyna K.

21 Eylül 2025 21:35
Bizim diş atağımız 3 bucuk aylıkken başladı bu zamana kadar herşeyi denedim en iyisi tetagil kaç kutu bitirdim bilmiyorum anında rahatlatıyordu benim bebeğimi hemen uykuya dalmasını sağladı doktorumuz 4 saatte bir kullanabilirsniz demişti
B

Başak T. ..

21 Eylül 2025 21:43
Oğlum da 6 aylık. Geceleri bazen çok güzel uyuyor bazen saat başı uyanıyor. Uyurken sırt üstü döndüğü anda uyanıyor. Genelde yan ve yüzüstü uyumayı seviyor. Maalesef 4.ay atağında emerek uyumaya alıştı başka türlü uyutamıyorum 🙂‍↔️Elleri siürekli ağzında ve akıyor. Bazen çığlık çığlığa uyanıyor.sürekli benimle olmak istiyor başkasına çok zor gidiyor. Tüm bunlar acaba diş ile mi atakla mı alakalı yoksa alışkanlık mı anlamış değilim ?
A

Aleyna K.

21 Eylül 2025 21:46
Sanırım hepsi karışık 6.ay zor geçicek gibi😂
M

Merve

22 Eylül 2025 16:57
Başak hanım 6.aydan itibaren bebekler bakıcıya olan ilgileri alakaları artıyor ondan ayrılma korkusu yaşıyor bağlanıyor 8. Ve 9. Aylarda bu en yoğun olduğu dönemmiş bunu okudum heryerde gerçekten. Benim kızım da şuan 6 aylık o da beni gözü arıyor sürekli ben olmadığımda ağlıyor. Ve gerçekten ataklar ne zaman biter bilmiyorum her hafta ayrı bir atak her hafta başka bir şey Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize
B

Başak T. ..

22 Eylül 2025 20:22
Amin Merve hanım inşallah 🙏🏻 gerçekten öyle babasında bile olsa beni gördüğü anda direk beni istiyor. Zor ama güzel günler geçecek. Uyutma işini çözmem lazım çünkü 9 aylık olduğunda işe başlayacağım. Açıkçası beni strese sokan şey o şuan. Allah yardımcımız olsun
S

Sinem G.

22 Eylül 2025 21:13
Merhaba ya benim bebeğimde 6.aya girecek akşam en geç 9 da gece uykusuna yatar sabah ezanına doğru acıktığı için uyanırdı ama şimdi sizin dediğiniz gibi saat başı bazen yarım saatte bir uyanıyor yatağında sallıyorum hemen geri dalıyor ateş vs yok ama ağzının içi alev gibi bende dişten şüpheleniyorum ağlayarakta uyanmıyor aslında söylenerek mırıldanarak uyanıyor var mı çözümü olan fakat bu durum bizde sadece gece uykusunda gün içinde böyle birşey yaşamıyoruz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir