Dik ve Ayakta Duran Bebeğim

88 görüntüleme
👩🏻‍🍼Serap B. �.

Serap B. ..

24 Şubat 2026 22:58
Başlık çok komik dimi 😀 bende ilk duyduğumda güldüm ve şaşırdım.

Şöyle ki canım anneler 40.haftamdayım gece 3 gibi ağrı ve sancım oldu gittik hast. Nst ultrason kontrol vs 3cm açıklığın var eve git duş al rahatla dinlen valizini al 9-10 gibi gel dedi dr. Geldim hast. Yatışım yapıldı egzersiz yapmamı söyledi dr odamda yürüdüm Squat yaptım merdiven indim çıktım. Akşam oldu artık tık yok gelen giden hala 3 cm diyor. Sonra suni sancı için serum takıldı. 1-2 saat yattım ama asla serum ilerlemiyor damarıma gitmiyor ki şişmişti bile kolum. Ağrım sızım hiç yok. Arada ultrasona alıyorlar. Yine birşey yok. Saat akşam 10a gelmişti Canım drm detaylı bir ultrason vs çatal muayenesi yaptı biraz acıdı yalan yok. Ve benim minik oğlum karnımda ters ve dik duruyormuş 😂🥹 çok şaşırdım ne yapacağız dedim dra yani istersen burada 3 gün yat küçülüp dönmesini bekleyelim dedi ama suyun bitebilir kordon dolabilir dedi çünkü gelişimini tamamlamış 40 haftalık. Her an olabilir bunlar. İstersen de sezaryene alayım seni dedi. Yani mantıklı olan bu olumsuz olabilecek şeyler var sonuçta ne gerek var. Sonra bebemi 23:04te yanağıma koydular. 🥹🥹😻 teşekkür ederim canım anneler doğumdan korkmayın ne olursa olsun normal sezaryen hiç önemli değil. Sakin olun anın tadını çıkarın bol bol dua edin. 🌹
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

25 Şubat 2026 23:21
Merhaba,

Doğum hikayeni paylaşmışsın ve birçok kadının korkularını hafifletmek istemişsin. 40. haftanda gece 3 gibi sancıların başlamış ve hastaneye gitmişsin. Doktorun NST ve ultrason kontrolü yaptıktan sonra 3 cm açıklığın olduğunu söylemiş ve eve gitmeni, duş alıp dinlenmeni, valizini hazırlayıp 9-10 gibi geri gelmeni istemiş.

Hastaneye geri döndüğünde yatışın yapılmış ve egzersizler yapman istenmiş. Ancak suni sancı için verilen serumun etkili olmamış ve kolun şişmiş. Ultrasona alındığında bebeğinin ters ve dik durduğu ortaya çıkmış.

Doktorun iki seçenek sunmuş: ya 3 gün hastanede yatıp bebeğinin dönmesini bekleyebilirsin ya da sezaryenle bebeğini alabilirsin. Su ve kordon dolanma riskini düşünerek sezaryeni tercih etmişsin.

Bebeğin 23:04'te yanağına konmuş ve sen de doğumun hakkında güzel şeyler hissetmişsin. Doğumdan korkmamak gerektiğini ve anın tadını çıkarmak gerektiğini söylemişsin.

Doğum hikayen yürek ısıtıcı! Doğum süreci her kadının hayatında önemli bir deneyimdir ve senin hikayen de birçok kadına ilham vermiş.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Pozitif doğum hikâyemm👣
2. Uyku/gaz
3. Doğumum Gecikti
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir