Uyku/gaz

91 görüntüleme
N

Nev ..

24 Temmuz 2025 14:50
Merhaba Herkese,

55 günlük bir bebeğim var. Huzursuz bir bebek emdiği ve uyuduğu süre hariç ağlıyor. Yeni yeni çevresine dikkat kesiliyor ama kısa zamanlı. Bu durum normal mi dışarıya çıkmaya korkar oldum. Başını ise tam tutamıyor. Ayağında saniyelik titreme oluyor dokununca geçiyor. Bu durumu yaşayan var mı? Bir de uyku düzeni oluşturamıyorum. 21.30-22.00 gibi gece uykusu başlasın istiyorum. Buna her gün uyamıyoruz. 8. hafta atak haftası nedeniyle yatağına koyduğum gibi uyanıyor.
A

Aysel U.

24 Temmuz 2025 14:54
55 günlük bebek için o saat çok geç olur en geç 8 de uykuya geçmiş olması gerekiyor kaldı ki ıkı yaşında olan bir çocuk ancak o saate kadar dayanabilir
A

Aysel U.

24 Temmuz 2025 14:55
Atakların geçiçi bir durum olduğunu unutmayın daimi öyle olmayacak hepimiz o zamanlardan geçtik kolay değil ama sabır
B

Büşra K. ..

24 Temmuz 2025 14:58
Merhaba 0-3 ay yenidoğan dönemi sayıldığı için uyku düzeni oluşturamayız bebek hâlâ kendini anne karnında sanıyor çünkü başını 3.ayın sonuna kadar dik tutamaması gayet normal ya da bir iki saniye dik tutması da normal ayağındaki titreme hakkında bir fikrim yok bebeğiniz şu an emip uyuyacak başka bir şey beklenemez daha çok küçük başını dik tutması için aktivite yaptırabilirsiniz hem kas gelişimine de yardımcı olur karın üstü egzersizleri var bebeği yüz üstü yatırıyorsunuz önüne siyah beyaz ya da renkli kartlar koyarsanız dikkatini çeker ben öyle yapıyordum
N

Nev ..

24 Temmuz 2025 15:08
Aysel Hanım teşekkürler. Zaten 18.00 gibi uyuyor sonrasında uyanıyor alt değişimi gaz çıkarma tummy time derken 21.30 bazen uyumuyor daha geç oluyor. Gün içerisinde de atak haftası öncesi uyuyordu
Z

Zeynep ..

24 Temmuz 2025 16:41
18:00 da uyuyup geri 21:30 a kadar nasıl dayanıyor? Kaç saat uyuyor o sırada
N

Nev ..

24 Temmuz 2025 16:58
17 gibi uyuyordu 2.30-3 saat sonrasında tekrar dalması 21.30-22.00’yi buluyor. 😔

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir