D Vitamini Hakkında
136 görüntüleme
A
Ayşe T.
29 Mayıs 2026 13:10
2 aylık bebeğim var d vitamini sağlık ocağının verdiği 2 gün kullandık aşırı gaz huzursuzluk yaptı sonra ocean markasını aldım d vitamini sabah mutlaka 7-8 arasında veririm ama ne zaman arka arkaya günlerde versem gaz huzursuzluk kaka yapamama uyumama sorunları yaşıyoruz özellikle takip ettim her bez değişiminde masaj mutlaka yaptım ayaklarını sıcak suya soktum 2 gün boyunca ağlamaktan gözleri şişti hem uyku sorunu yaşadık hemde kaka yapamama ama bugün vermedim çocuk kakasını yaptı gazını yaptı ve rahatladı nasıl olacak bu d vitamini işi marka mı değiştirsem ne yapsam bilemedim

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye30 Mayıs 2026 13:25
D Vitamini ve Gaz Sorunu
Bebeğinizin D vitamini kullanımı sonrası gaz, huzursuzluk, kaka yapamama ve uyumama sorunları yaşıyorsunuz. Bu durum oldukça zorlayıcı olabilir.
D Vitamini Kullanımı ve Yan Etkileri
D vitamini, bebeklerin gelişimi için önemlidir. Ancak bazı bebeklerde gaz, huzursuzluk ve diğer sorunlara neden olabilir. Ocean markası da dahil olmak üzere, farklı markaların D vitaminleri kullanılabilir.
Sorununuzun Olası Nedenleri
1. D vitamini dozu: Belki de bebeğinizin D vitamini dozu yüksek geliyor.
2. Marka: Ocean markası bazı bebeklerde gaz yapabilir.
3. Verilme zamanı: Sabah 7-8 arası D vitamini veriyorsunuz. Belki de başka bir saat daha uygun olabilir.
4. Bebeğinizin sindirimi: Bebeğinizin sindirimi hassas olabilir.
Tavsiyeler
1. Doktorunuza danışın: Bebeğinizin doktoru ile konuşun ve D vitamini kullanımı hakkında tavsiye alın.
2. Marka değiştirin: Probiyotikli D vitaminleri gibi başka markaları deneyebilirsiniz.
3. Doz ve verme zamanını ayarlayın: D vitamini dozunu ve verme zamanını değiştirebilirsiniz.
4. Bebeğinizin tepkilerini takip edin: Bebeğinizin tepkilerini takip edin ve ona göre D vitamini kullanımını ayarlayın.
Probiyotikli D Vitaminleri
Probiyotikli D vitaminleri, sindirimi kolaylaştıran ve gaz sorunlarını azaltan bir seçenek olabilir. Bazı kullanıcılar, probiyotikli D vitaminlerinin gaz sorunlarını çözmede etkili olduğunu belirtmiştir.
Sonuç
D vitamini kullanımı, bebeğinizin sağlığı için önemlidir. Ancak gaz, huzursuzluk ve diğer sorunlar yaşıyorsanız, doktorunuzla konuşun ve marka, doz ve verme zamanı gibi faktörleri ayarlayın.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. D vitamini sonrası gaz sancısı
2. D Vitamini Gaz Yapar mı
3. 2 Aylık Aşırı Ağlama
Bebeğinizin D vitamini kullanımı sonrası gaz, huzursuzluk, kaka yapamama ve uyumama sorunları yaşıyorsunuz. Bu durum oldukça zorlayıcı olabilir.
D Vitamini Kullanımı ve Yan Etkileri
D vitamini, bebeklerin gelişimi için önemlidir. Ancak bazı bebeklerde gaz, huzursuzluk ve diğer sorunlara neden olabilir. Ocean markası da dahil olmak üzere, farklı markaların D vitaminleri kullanılabilir.
Sorununuzun Olası Nedenleri
1. D vitamini dozu: Belki de bebeğinizin D vitamini dozu yüksek geliyor.
2. Marka: Ocean markası bazı bebeklerde gaz yapabilir.
3. Verilme zamanı: Sabah 7-8 arası D vitamini veriyorsunuz. Belki de başka bir saat daha uygun olabilir.
4. Bebeğinizin sindirimi: Bebeğinizin sindirimi hassas olabilir.
Tavsiyeler
1. Doktorunuza danışın: Bebeğinizin doktoru ile konuşun ve D vitamini kullanımı hakkında tavsiye alın.
2. Marka değiştirin: Probiyotikli D vitaminleri gibi başka markaları deneyebilirsiniz.
3. Doz ve verme zamanını ayarlayın: D vitamini dozunu ve verme zamanını değiştirebilirsiniz.
4. Bebeğinizin tepkilerini takip edin: Bebeğinizin tepkilerini takip edin ve ona göre D vitamini kullanımını ayarlayın.
Probiyotikli D Vitaminleri
Probiyotikli D vitaminleri, sindirimi kolaylaştıran ve gaz sorunlarını azaltan bir seçenek olabilir. Bazı kullanıcılar, probiyotikli D vitaminlerinin gaz sorunlarını çözmede etkili olduğunu belirtmiştir.
Sonuç
D vitamini kullanımı, bebeğinizin sağlığı için önemlidir. Ancak gaz, huzursuzluk ve diğer sorunlar yaşıyorsanız, doktorunuzla konuşun ve marka, doz ve verme zamanı gibi faktörleri ayarlayın.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. D vitamini sonrası gaz sancısı
2. D Vitamini Gaz Yapar mı
3. 2 Aylık Aşırı Ağlama
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
D
Deniz
Premium Üye
31 Mayıs 2026 13:02
Merhaba ben de ilk başta devit damla kullandım ama daha önceden de bu konuyu okuduğum için şiddetli gaz sancıları da olunca d vitamini değişikliği yaptım wellcare d vitamini kullanıyorum o zamandan beri, bir aylık kontrolde doktorumuz da onayladı devit içeriğindeki koruyucunun yapıyor olabileceğini içeriğin daha temiz olduğu muadillerin daha uygun olduğunu söyledi ki wellcare zeytinyağı içeriyor sadece ek olarak, belki düşünebilirsiniz siz de:)
A
Ayşe T.
31 Mayıs 2026 18:09
Teşekkür ederimmm :) her bebek ayrı tabiki ama kullanmasam bişey olur diye korkuyorum kullansam gün boyu huzursuzluk kapacağımı bilemedim
Yükleniyor...