2 Aylık Aşırı Ağlama

69 görüntüleme
S

Sema B.

22 Şubat 2026 15:26
Merhaba bebeğim 56 günlük. Neredeyse 15.günden başlayan aşırı bağırarak ağlamaları ortaya çıktı. Acile gittik aşırı gazlı diye lavman yapıldı, 2-3 gün iyiydi. Sonra yine

başladı. Son 4-5 gündür o kadar çok ağlıyor ve gaz çıkarıyor ki. Ağlaması çok şiddetli ve neredeyse durdurulamıyor kriz şeklinde sürekli dizlerini karnına çekiyor. Sanırım kolik böyle oluyor. İlk çocuğum ve kalbim dayanmıyor çok çok üzülüyorum. Gaz damlaları denedik çare olmadı. Masajlar da yapıyoruz ama yok. Bebeğime ne kitap okuyabiliyorum ne dışarı çıkabiliyorum tüm gün ağlamasını sakinleştirmeye çalışıyoruz… Aynı durumu yaşayan var mı?
B

Buket ..

22 Şubat 2026 15:42
Mama mı alıyor anne sütü mü
S

Sema B.

22 Şubat 2026 16:02

Buket

Mama mı alıyor anne sütü mü

Mama Evolvia marka
E

Elanur Ü.

23 Şubat 2026 20:55
Aynı durumu ben de yaşadım Sema hanım. Çok zor bir durum. Tek tavsiyem bebeğinizin ayaklarını sıcak tutun. Ben ince bir çarşafı ütü ile ısıtıp karnına korse gibi sarıyordum. Bunu gün içerisinde sürekli tekrar ediyordum. Aynı şekilde ayaklarına giydirdiğim çorabı patiği de ısıtıp giydirirdim biraz faydasını gördüm. İnşallah düzelir bebeğinizin ağlamaları ve sancıları ❤️
Ş

Şeyma A.

23 Şubat 2026 21:03
D vitamını hangı markayı kullanıyorsunuz ocean benım bebeğimde cok gaz yaptı değiştirdim doktor tavsiyesi ıle velavit probıyotıklı d vıtamını aldım memnun kaldık
S

Sema B.

24 Şubat 2026 09:58

Elanur Ülkü

Aynı durumu ben de yaşadım Sema hanım. Çok zor bir durum. Tek tavsiyem bebeğinizin ayaklarını sıcak tutun. Ben ince bir çarşafı ütü ile ısıtıp karnına korse gibi sarıyordum. Bunu gün içerisinde sürekli tekrar ediyordum. Aynı şekilde ayaklarına giydirdiğim çorabı patiği de ısıtıp giydirirdim biraz faydasını gördüm. İnşallah düzelir bebeğinizin ağlamaları ve sancıları ❤️

Teşekkürler🌷sizin ne kadar sürdü?
S

Sema B.

24 Şubat 2026 09:59

Şeyma Akşit

D vitamını hangı markayı kullanıyorsunuz ocean benım bebeğimde cok gaz yaptı değiştirdim doktor tavsiyesi ıle velavit probıyotıklı d vıtamını aldım memnun kaldık

Ocean kullanıyoruz d vitamininin gaz yapacağını hiç düşünmemiştim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir