Ciddi Bir Uyku Problemi
331 görüntüleme
P
Pelin
Premium Üye
4 Temmuz 2026 22:43
Merhaba, bebeğim 53 günlük ve ciddi bir uyku problemi yaşıyoruz. Uyanık kalma süreleri çok uzadı ve bu sorunları ortalama son 10 gündür yaşıyoruz. Başlangıçta daha hafifti ama giderek arttı. Şu an minimum 6 saat uyanık kalıyor. Gün içerisinde uyanıklık süresi uyuma sürelerine göre çok fazla. Uykuya direniyor önce daha sonra çok yorulup hiç uyuyamıyor. Kucağımda uyukluyor bazen ama orda bile tam uykuya dalamıyor. Genel durumu iyi, iştahı yerinde, boy uzaması var kilo alımı güzel. Ancak uyku sorunu onu da beni de çok yoruyor. Gaz sancısı yok kucakta olmazsa ağlıyor kucağımda gayet sakin. Ancak uykusuzluktan çok yorulunca kucağımda da ağlamaya başlıyor. Burun tıkanıklığı var açamıyorum sanki geride bir salgı var resmen fokurduyor bazen. Ancak burun tıkanıklığı önceden de vardı ve böyle bir uyku sorunumuz yoktu. Uyurken bile gözleri yarı açık ve hemen uyanıyor. Yediğime içtiğime de hep dikkat ederim neden böyle oluyor anlayamıyorum.
P
Pelin
Premium Üye
7 Temmuz 2026 01:05
Geride ki tıkanıklık için şırıngayla yıkama yapın emin olun çok faydasını görürsünuz oğlum da sizinki kadarken hastalandı ciğerlerine indi enfeksiyon balgam burun tıkanıklığı emzirmiyordum bile genzine kaçıyordu hemen serum suyuyla şırıngayla yıkadım öyle atlattık
N
Nehar K.
7 Temmuz 2026 03:27
Yıkıyorum aspiratör kullanıyorum ama her zaman değil çünkğ tıkanıklığı daha geride o yüzden gelmiyor aspiratöre. Reflü yatağı alacağım evet ama sorun ne yatakta ne kucağımda uykuya geçmemesi. Emince dik tutuyorum gazını çıkarıyorum bi süre dik bekletiyorum. Bakalım düzelir inşallah.

Hatice C. ..
7 Temmuz 2026 12:28
Uyku hamağım yok maalesef. Ayakta sallanmayı da kabul etmiyor çok direniyor uykuya maalesef. Sakin müzikler, ninniler, beyaz gürültü vs hepsini deniyorum ama olmuyor reddediyor uyumayı ve ya uyusa da 10 dk sonra uyanıyor
Yükleniyor...