Boy Kilo Geriliği

276 görüntüleme
E

Elif V.

13 Nisan 2026 11:59
Doğum kilosu 3200, 1 yaşında 9.1 kg 71.5 cm, doktor geri kalmış dedi, moralim bozuldu, nasıl sizce? İştahsız bir çocuk, emekliyor tutunarak yürüyor 4-5 kelimesi var. Boy kilo olarak kötü mü? 😕 Anne baba orta boylu.
E

Elif V.

15 Nisan 2026 00:39

Sıla Bilir

Değerleri iyiydi doktorumuz öyle dedi herhangi bir sıkıntı yoktu

Dogum kilosu simdiki ayı kilosu boyu nedir sizinkinin?
S

Sıla B. ..

15 Nisan 2026 00:44

Elif Var

Dogum kilosu simdiki ayı kilosu boyu nedir sizinkinin?

3010 47 cm

9600 72 cm
B

Burçin G.

15 Nisan 2026 01:06
14 aylık bebeğim (kız) 75 cm ve 9 kg. Persentilin alt sınırlarında gidiyor. İlk aylar çok fazla takılıyordum neden uzamadı neden kilo almadı diye ama şunu kabullendim, minyon bir bebek. Değerleri iyi, hareketleri iyi. Yaşıtlarına göre biraz daha ufak sadece. Her şeyi yerindeyse eğer demem o ki lütfen bunu kendinize sorun etmeyin. Bir de bu instamom denen bebeklerini kımızla büyüten 3 öğün tabak tabak yemekler yediren sayfalara takılmayın. İnsanı gerçekten istemsizce kötü etkiliyor, kendini ve bebeğini eksik hissettiriyor. Naçizane tavsiyem bu.
A

Ayşe A.

15 Nisan 2026 07:23

Elif Var

32 haftalık mı? Anlayamadım ben

Yanlış olmuş kusura bakmayın 32 aylık
E

Elif V.

15 Nisan 2026 08:32

Sıla Bilir

3010 47 cm

9600 72 cm

Benimk ile arasında 1 ay ve 500 gram var, bilmiyorum normal bir durum mu, elimden geleni yapıyorum ama doğduğundan beri minyon gidiyor, sizinki de öyle galiba, peki nörolojik olarak nasıl? Emekliyor mu yürüyor mu konuşuyor mu
E

Elif V.

15 Nisan 2026 08:34

Ayşe Aksoy

Benim kızım 32 haftalık 12 kilo 87 santim doktor kilo ve boyu geride diyor ama iştahı hiç yok dk kilosu 2 400 boy 46 santim di

Atom denediniz mi hiç? Sizinki büyük, daha rahat yiyebilir
E

Elif V.

15 Nisan 2026 08:37

Burçin Güner

14 aylık bebeğim (kız) 75 cm ve 9 kg. Persentilin alt sınırlarında gidiyor. İlk aylar çok fazla takılıyordum neden uzamadı neden kilo almadı diye ama şunu kabullendim, minyon bir bebek. Değerleri iyi, hareketleri iyi. Yaşıtlarına göre biraz daha ufak sadece. Her şeyi yerindeyse eğer demem o ki lütfen bunu kendinize sorun etmeyin. Bir de bu instamom denen bebeklerini kımızla büyüten 3 öğün tabak tabak yemekler yediren sayfalara takılmayın. İnsanı gerçekten istemsizce kötü etkiliyor, kendini ve bebeğini eksik hissettiriyor. Naçizane tavsiyem bu.

Evet instamomlar kötü etkiliyor. Bende kafama takmamaya çalışıyorum ama benimki de doğduğundan beri persentilin alt sınırından gidiyor, insaallah bir problem olmadan büyütürüz ne yapalım artık, beden ve zihin sağlıkları iyi olsun da
S

Sıla B. ..

15 Nisan 2026 08:38

Elif Var

Denemedim dün öğrendim atom tarifni en kısa zamanda deniycm umarım işe yarar🙏
A

Ayşe A.

15 Nisan 2026 09:37

Elif Var

Evet hala yediriyorum sevmiyor ama muz a kariştırıp yediriyorum çok bir faydasını görmedim
K

Kübra O. ..

15 Nisan 2026 17:45
image
K

Kübra O. ..

15 Nisan 2026 17:46
Beravit şurup hakkında bilginiz var mı İştah açıyor deniliyor
K

Kübra O. ..

15 Nisan 2026 18:08
Kızım 3 yaşında 10.600 kg kilo almıyor beravit işe yarar mı sizce

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir