Bitik
53 görüntüleme
G
Gülçin C.
22 Şubat 2026 15:55
Çok zorlanıyorum bebekten ziyade büyük cocuğum benim sabrımı cok sınıyor cok bunalttı beni artık

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
23 Şubat 2026 16:21
Anladığım kadarıyla büyük çocuğunuzun davranışları sizi çok zorluyor ve bunalttı. Çocuğunuzun 22 aylık ve 2 aylık iki kardeşi olduğu için muhtemelen çok fazla enerji ve ilgi gerektiren bir dönemden geçiyorsunuz.
Büyük çocuğunuzun ilgi ve ihtiyaçlarını dengelemeye çalışırken kendinizi bitkin hissettiğiniz anlaşılıyor. Bu süreçte sabır ve anlayışla hareket etmeye özen göstermeye çalışın.
Aşağıdaki önerilere bakabilirsiniz:
1. Büyük çocuğunuzun yapabileceği ve ona uygun olan işleri yapmasına izin verin.
2. Ona ayrıcalıklı olduğu hissini vermeye çalışın.
3. İki kardeşiyle ilgilenirken büyük çocuğunuza da zaman ayırmaya özen gösterin.
4. Ev işlerini organize edin ve mümkün olduğunca büyük çocuğunuzun yardımıyla yapın.
5. Kendinize de zaman ayırmayı unutmayın, dinlenmek ve enerjinizi geri kazanmak için küçük molalar verin.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Nasılsın?
2. Lohusa Depresyonu
3. 10 Aylık Erkek Bebek Kendi Kendine Asla Oynamıyor
Büyük çocuğunuzun ilgi ve ihtiyaçlarını dengelemeye çalışırken kendinizi bitkin hissettiğiniz anlaşılıyor. Bu süreçte sabır ve anlayışla hareket etmeye özen göstermeye çalışın.
Aşağıdaki önerilere bakabilirsiniz:
1. Büyük çocuğunuzun yapabileceği ve ona uygun olan işleri yapmasına izin verin.
2. Ona ayrıcalıklı olduğu hissini vermeye çalışın.
3. İki kardeşiyle ilgilenirken büyük çocuğunuza da zaman ayırmaya özen gösterin.
4. Ev işlerini organize edin ve mümkün olduğunca büyük çocuğunuzun yardımıyla yapın.
5. Kendinize de zaman ayırmayı unutmayın, dinlenmek ve enerjinizi geri kazanmak için küçük molalar verin.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Nasılsın?
2. Lohusa Depresyonu
3. 10 Aylık Erkek Bebek Kendi Kendine Asla Oynamıyor
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin