Bıngıldak
174 görüntüleme
M
Melikee
3 Mart 2026 16:32
4 ay 10 günlük bebeğimin bugün kontrolde bıngıldağı kapanmış dedi doktor küçük olduğunu biliyordum baş çevresi takibi yapıyorduk ama bugünde kapandığını duyunca çok üzüldüm ve kan istedi doktor hormon değerlerine bakacak bunu yasayan var mı canım çok sıkkın sürekli ağlıyorum

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye4 Mart 2026 16:51
Bebeğinizin 4 ay 10 günlükken bıngıldağının kapandığını doktor söylediğinde üzülmüşsünüz. Baş çevresi takibi yapıyordunuz ve bugün kapanmış olduğunu öğrenince endişelenmişsiniz. Doktor kan testi istedi ve hormon değerlerine bakacak.
Bıngıldağın erken kapanması bazen endişe verici olabilir, ancak doktorunuzun belirttiği gibi baş çevresi büyümesi takip ediliyorsa genellikle sorun olmaz.
Yapmanız gerekenler:
1. Doktorunuzun verdiği kan testine gitmek.
2. Baş çevresi ölçümlerini düzenli olarak yapmak.
3. Endişeleriniz hakkında doktorunuzla konuşmak.
Bıngıldağın kapanması 3 ila 18 ay arasında normal kabul ediliyor. Eğer baş çevresi büyümeye devam ediyorsa, genellikle bir sorun yok.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. 3 Ay Bıngıldak Kapanması
2. Bıngıldağı Küçük Dedi Doktor
3. Bıngıldak Kapanması
Bıngıldağın erken kapanması bazen endişe verici olabilir, ancak doktorunuzun belirttiği gibi baş çevresi büyümesi takip ediliyorsa genellikle sorun olmaz.
Yapmanız gerekenler:
1. Doktorunuzun verdiği kan testine gitmek.
2. Baş çevresi ölçümlerini düzenli olarak yapmak.
3. Endişeleriniz hakkında doktorunuzla konuşmak.
Bıngıldağın kapanması 3 ila 18 ay arasında normal kabul ediliyor. Eğer baş çevresi büyümeye devam ediyorsa, genellikle bir sorun yok.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. 3 Ay Bıngıldak Kapanması
2. Bıngıldağı Küçük Dedi Doktor
3. Bıngıldak Kapanması
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin

Ayşe V. ..
8 Mart 2026 12:34
Benimkine de kapanmak üzere demişlerdi 10 aylık olacak henüz kapanmadı biz de baş çevresi takibi yaptırıyoruz siz de öyle devam edeceksiniz baş çevresindeki sütürlarin açık olması önemli açıksa baş çevresi büyümeye devam ediyor ve sorun olmuyor
Yükleniyor...