3 Ay Bıngıldak Kapanması

90 görüntüleme
D

Duygu U.

16 Eylül 2025 13:46
Merhaba bebeğim 3 ay 9 günlük kafasının arkasında biraz düzleşme var doktorumuz bugğn bıngıldağının çok büyük oranla kapanmış olduğu söyledi beyin cerrahisine yönlendirdi benzer durum yaşayan var mı
B

Büşra N. T. ..

16 Eylül 2025 14:49
Çok erken kapanmış. Sonuçları bizimlede paylaşır mısınız.
T

Tuğba B. ..

16 Eylül 2025 15:00
Bıngıldağın kapanması ile beynin büyümesi durmuyor.aylık kafası ölçülüyor korkmayın telaş yapmayın 3ay ile 18 ay kapanması normal kabul ediliyor
D

Duygu U.

16 Eylül 2025 15:05
Teşekkür ederim cevabınız için çok telaşlandım umarım kötü bir durum söz konusu değildir
M

Mine G.

16 Eylül 2025 18:06
Benim bebeğimde de bıngıldak kapanma sorunu yaşıyoruz. 3 ay başı kontrolünde bıngıldak kapanmak üzereydi. Kapanması durumunda sorun olmama durumu oluyomuş ama kafa şekil bozukluğu da yaşanabilirmiş. Kafa şekil bozukluğu olursa beyin cerrahiye yönlendireceğini söylemişti doktor. 4. Ay kontrolünde netleşecek sanırım
B

Bahar A. ..

16 Eylül 2025 18:10
Benim oğlumun doğuştan bıngıldağı küçüktü ve erken kapandı,şu an 2 yaşında,her kontrolde baş çevresi ölçümü yaptık,kendimizde eve mezura aldık ölçtük not ettik.bas çevresi büyüdüğü için hiçbir sorun yaşamadık

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir