Biberon ve Mama Kasigi Reddediyor Diliyle İtiyor

48 görüntüleme
B

Bahar C. ..

20 Ocak 2026 15:07
Merhaba 6 aylık erkek bebek ek gıdaya geçirmeye çalışıyoruz ama biberonu ve mama kaşığını red ediyor, sadece anne sütü alıyor emiyor

Ağzına gelen kasigi ve biberonu diliyle itiyor

Anne işe başlayacağı için 9 saat ayrı kalacağız bu sürede aç kalmaması için ne yapabilirim
G

Gökçin N.

20 Ocak 2026 17:17
Yılmayın,her gün teklif edin ek gıdayı. Bir süre sonra yiyor. Bir de ben kızıma uzatmadan önce kaşıkla alıp kendim yiyor gibi yapıyorum,abartılı çiğneme hareketleri yapıyorum. Sonra kendi ağzını açmaya başladı. Ha bir de kendi yemeğimi de onun hizasına inip abartılı abartılı yiyorum. Beni izliyor. Bu süreç biraz zor, biz 7 aylık olmak üzereyiz daha yeni yeni oluyor bu dediklerim. Bir gün hiç yemiyor bir gün iştahlı oluyor. Böyle böyle alışacaklar. Kaygınızı da anlıyorum ben de işe başlayacağım, kolaylıklar diliyorum.
S

Sena S.

20 Ocak 2026 17:19
Kaşığa alıştırmak için püre kaşığı denediniz mi vereceğiniz gıda püre kaşığındaki deliklere doluyor emerek alıyor gıdayı biz öyle başlamıştık birde sağım yapabilirsiniz önerim eller serbest pompa kullanmanız manuel çok yoruyor emiş gücü de sağlam olmadığı için sütü azaltabiliyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir