Beslenme Reddi - İstahsızlık
176 görüntüleme
G
G. Ç.
8 Şubat 2026 08:38
4 ay 5 günlük bebeğim ve son 2 haftaya kadar çok az yiyorki sağım yaparakbesliyorum ama çok az yiyor zorla yediriyoruz 12 saatte yediği 160 ml biye olmuyor bazen normal mi.
F
Fatime N. B. ..
8 Şubat 2026 09:13
4. Ayda bizde yaşamıştık iki haftadan uzun sürdü. Uyku aralarında ya da şaklabanlık yaparak zar zor 3-5 dakika emzirebiliyordum. Bir doktorla görüşün bana kalırsa kilo kaybı olmasın.
E
Elvan
8 Şubat 2026 09:29
Aynısını yaşadık 4. Ayda bir ay civarı da sürdü bu iki gündür normalleştik gibi ama her an eski haline gelecek diye [korkuyorum.uyku](korkuyorum.uyku) da verin aç kalmasın mecbur kalıncabiberonla verin tabi ama mümkün olduğunca uykuda bile olsa memeyi vermeye çalışın .ayakta sallanarak yürüyerek deneyin zor bir süreç kolaylık diliyorum
G
G. Ç.
8 Şubat 2026 09:33
Ben emsirmiyorim meme reddi yaşadık 1.5 - 2 aydır memede almıyordu şimdi biberonda istemiyor. Şırınga bile denedim ağlaya ağlayazor içti
E
Elvan
8 Şubat 2026 10:19
Biberonu ısırıyordu benim bebeğim o da istemedi biberon meme sonradan fark ettik ki çok hafiften diş eti şişmeye başlamış kaşınıyor diye yemek istemiyormuş.belki sizinde böyle bişey vardır kontrol ettiniz mi?bizim diş eti arkasında şeklinden anladık yoksa bakan diş eti şişliği falan görmüyor öyle bişey .
G
G. Ç.
8 Şubat 2026 10:29
Kontorl edeyim teşekkür ederim
B
Berna Y.
8 Şubat 2026 11:35
Bende kızımda yaşadım yürüyerek emzirdim faydası oldu hiç emmiyordu yürüyerek emiyor artık
M
Meryem Y. ..
8 Şubat 2026 13:16
Benim kızım da 4 ay 19 günlük aynı sorunu yaşadım. Şuan yavaş yavaş düzelmeye başladı. Ama ben geceleri uyku arasında mutlaka biberon ile besledim
B
Betül K.
8 Şubat 2026 13:43
Oğlum 6.5 aylık oldu doğduğunda meme reddi yaptı aşamadik biberon ile besledim 2. Ayın sonunda itibaren biberon reddi yaptı bir dahada asla biberon almadı şırınga ve kaşıkla besliyorum onda da ağlıyor zaten hiç vermesen açıkmaz bile saatlerce aç kalır yinede içmez gece Besliyordum artık onunda farkına vardı reddediyo bez sayısında ciddi düzeyde azalma var ama yinede beslemek istemiyor aç aç duruyor.
K
Kübra Ç.
8 Şubat 2026 19:52
Bizde aynısını yaşıyoruz,4 aylığız. Sanırım atak sürecinden dolayı beslenme azalıyor🥰
G
G. Ç.
8 Şubat 2026 20:47
Oğlum 6.5 aylık oldu doğduğunda meme reddi yaptı aşamadik biberon ile besledim 2. Ayın sonunda itibaren biberon reddi yaptı bir dahada asla biberon almadı şırınga ve kaşıkla besliyorum onda da ağlıyor zaten hiç vermesen açıkmaz bile saatlerce aç kalır yinede içmez gece Besliyordum artık onunda farkına vardı reddediyo bez sayısında ciddi düzeyde azalma var ama yinede beslemek istemiyor aç aç duruyor.
G
G. Ç.
8 Şubat 2026 20:48
Bizde aynısını yaşıyoruz,4 aylığız. Sanırım atak sürecinden dolayı beslenme azalıyor🥰
B
Buse F.
9 Şubat 2026 23:27
Benim de bebeğim 8 aylık biberon reddediyor aç kalıyor ne yapmalıyım yaşayan var mı
B
Betül K.
11 Şubat 2026 13:16
Doktorla görüştünüz mü acaba ne diyor bu durum için
B
Betül K.
11 Şubat 2026 13:18
Reddin basindaysaniz lütfen zorlamayin benim gibi bir girdaba girersiniz ve dönüşü olmaz. İstemiyor mu bırakın az az yesin ams kendi yesin. İşin içine zorlama , şırınga, kaşık,bardak girince gee gündüz süt verince böyle oluyor. İlk günden daha beter.