Ek Gıdada Meme Reddi Mümkün mü?

59 görüntüleme
B

Büşra T.

13 Temmuz 2025 21:08
Bebeğim ek gıdaya başladı. Kesinlikle tuzlu ve şekerli şeyler yapmıyorum, sadece besleyici yiyecekler hazırlıyorum onun için.Ek gıdadan memnun bazı şeyleri severek yiyor bazı şeyleri yemiyor ama ek gıdaya başladığımızdan beri emme konusunda sıkıntılar yaşıyoruz çok uzaklaştı ve gün içinde çok az emmeye başladı ne yapabilirim?
B

Beyza A.

13 Temmuz 2025 21:17
Biz de biberon reddi yaşıyoruz maalesef tadımlara başladığımdan beri. istiyor ki kaşık kaşık verelim yesin.
L

Leyla T.

13 Temmuz 2025 22:53
Keşke ben de sizin yaşadığınızı yaşasaydım, 13 aylık ek gıdalarla oynuyor emerek doyarım diye düşündüğü için gün içinde yediği ek gıda toplam 3-4 tatlı kaşığı oluyor
L

Leyla T.

13 Temmuz 2025 22:53
Geceleri 3-4 kez emziriyorum gün içinde de sürekli emiyor emzirmekten çok yoruldum
A

Asena D.

14 Temmuz 2025 05:20
Bizde biberon ve mama reddi yasiyoruz malesef ek gidaya gectigimizden belli üstüne üstlük birde diş sancılarımiz var ve bez sayımız düşüyor besleniyor düzenli reddediyor ama sarkilarla aktivitelerle yediriyorum
B

Beyza A.

14 Temmuz 2025 05:35
Esas beslenmesi anne sütü ya da işte mama ile olması gerekirken ağzına kaşık değdi diye biberon reddetmesi de kötü bi durum. çünkü alerjik durumu da var he demeye her kaşık mamayı yapıp ya da alıp veremiyorum da. kabızlık ihtimali de var yüklenince ek gıdaya. biberon esas kaynak olmalı 6 aylık bebeğim için ama çok zorluyor beni. bugün doktoruna gideceğiz bakalım ne önericek.
B

Büşra T.

14 Temmuz 2025 05:37
Doktorunuz ile görüştükten sonra bizi de bilgilendirir misiniz? Belki bu durumda bi önerileri olur.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir