Biberon Reddi
152 görüntüleme

Ceylan I. S.
21 Şubat 2026 23:11
Oğlum 5.5 aylık normalde biberonla anne sütü veya formül mama verdiğim zaman gayet güzel içiyordu biberonla ama 4. Aydan sonra biberonu asla istemiyor ne anne sütüyle ne de mamayla bir ara mamayı kestim sadece anne sütü verdim 1 aya yakın sadece emzirdim o günden beridir asla biberon almıyor ve bi kaç ay sonra işe başlayacağım tekrar biberonla içmesini nasıl sağlayabilirim ne yapabilirim yaşayıp çözüm bulan anneler varsa yardımcı olun lütfen

Ceylan I. S.
22 Şubat 2026 10:57
Ben ekran olayına çok takılmıyorum ya zaten teknoloji çağındayız ve her yerde var maalesef istesekte istemesekte maruz kalıyorlar tabi sürekli de ekran önünde değil öyle bişey de yapmıyorum ama ekran verdiğim anlar da oluyor ☺️ özel göz doktoruna götürdüm kendi çocuk doktorumda kontrol etti çok şükür bir sıkıntı şuanlık yok tabi 1 yaşında da götürmeyi düşünüyorum göz doktoruna ama ben biraz anam babam usulü büyütüyorum yoksa kafayı yeriz çok pimpirikli çok evhamlı değilim ama tabii ki de en azından çocuğum için en doğru olanı vermeye çalışıyorum bu şekilde de gayet mutlu keyifli ☺️ biberon konusunda bir sıkıntımız var şuan ama galiba benim çocuğum kaşık çocuğu biberon istemiyor ama kaşıkla maşallahı var 🧿😅