Biberon Reddi
151 görüntüleme

Ceylan I. S.
21 Şubat 2026 23:11
Oğlum 5.5 aylık normalde biberonla anne sütü veya formül mama verdiğim zaman gayet güzel içiyordu biberonla ama 4. Aydan sonra biberonu asla istemiyor ne anne sütüyle ne de mamayla bir ara mamayı kestim sadece anne sütü verdim 1 aya yakın sadece emzirdim o günden beridir asla biberon almıyor ve bi kaç ay sonra işe başlayacağım tekrar biberonla içmesini nasıl sağlayabilirim ne yapabilirim yaşayıp çözüm bulan anneler varsa yardımcı olun lütfen
R
Rabia K. ..
21 Şubat 2026 23:47
Akış hızıyla ilgili bir sorunu olabilir mi değerlendirdiniz mi

Ceylan I. S.
21 Şubat 2026 23:48
Akış hızıyla ilgili bir sorunu olabilir mi değerlendirdiniz mi
R
Rabia K. ..
21 Şubat 2026 23:51
Değiştirdim onu 4 numaralı olanı aldım aventin ama o şekilde de olmadı

Ceylan I. S.
21 Şubat 2026 23:53
Bizimde 2. Ayda birden reddetti avent kullanıyordum bende sonra şunu fark ettim beni görünce ve ben verince almıyor başkası verince alıyor bı deneyin isterseniz belki de süt kokusunu aldığı için istemiyor olabilir
R
Rabia K. ..
21 Şubat 2026 23:56
Babası verdiği zaman da almıyor yok yani hiç bir türlü istemiyor sadece emzirmemi istiyor ki zaten emerek uyuyan bir bebek kendisi

Ceylan I. S.
22 Şubat 2026 00:01
Umarım alır farklı biberon denemek geliyor aklıma ama emzik için denilen şey bence biberon için de geçerli tutmayan bebek tutmuyor kolay gelsin
G
Gamze M.
22 Şubat 2026 03:40
Benim bebeğim de 5 aylık öncesinde tutuyordu sonra birden bıraktı ne emzik ne biberon istemedi 3 aylık falandı galiba. Dışarıdaydık bir şekilde biberonu tutması gerekiyordu annem kucağına aldı ben de ucunu sıktım ki süt tadı gelirse alır diye tutunca da yanında durup konuştum vs derken içmişti hala avent 2 nu kullanıyorum bazen biberonu 1 saat öncesinde aldığı halde sonrasında almadığı da oldu yakın zamanda ama sonrasında gene aldı değişikler biraz :) bizde de babada daha kolay alıyor ben hiç bir şekilde aldıramazdım babası konuşa konuşa veriyordu mesela

Damla A. ..
22 Şubat 2026 09:43
Benim oğlum da almamaya başladı cok ağlıyor yine de almıyor

Ceylan I. S.
22 Şubat 2026 09:54
Benim bebeğim de 5 aylık öncesinde tutuyordu sonra birden bıraktı ne emzik ne biberon istemedi 3 aylık falandı galiba. Dışarıdaydık bir şekilde biberonu tutması gerekiyordu annem kucağına aldı ben de ucunu sıktım ki süt tadı gelirse alır diye tutunca da yanında durup konuştum vs derken içmişti hala avent 2 nu kullanıyorum bazen biberonu 1 saat öncesinde aldığı halde sonrasında almadığı da oldu yakın zamanda ama sonrasında gene aldı değişikler biraz :) bizde de babada daha kolay alıyor ben hiç bir şekilde aldıramazdım babası konuşa konuşa veriyordu mesela

Ceylan I. S.
22 Şubat 2026 09:56
Benim oğlum da almamaya başladı cok ağlıyor yine de almıyor

Damla A. ..
22 Şubat 2026 09:58
çok ağlayıp almamaları peki 😅 gülelim mi ağlayalım mı cidden şaşırdık 😕
G
Gamze M.
22 Şubat 2026 10:01
Ne güzel senin adına sevindim 🥰☺️ 5 aylıkken mi 2 numara kullanıyorsun yavaş gelmiyor mu içerken
G
Gamze M.
22 Şubat 2026 10:04
çok ağlayıp almamaları peki 😅 gülelim mi ağlayalım mı cidden şaşırdık 😕

Ceylan I. S.
22 Şubat 2026 10:04
İçince değiştirmeye gerek duymadım. 1 kere yanlışlıkla 3 vermişim birden çok hızlı içti o yüzden 2’ye devam ediyorum. Belki akışına alışır da meme reddi olur diye de çekindim. Her zaman vermiyorum dışarıda zaman geçireceğimiz zaman veriyorum biberonu

Ceylan I. S.
22 Şubat 2026 10:06
Bende çalışmayı çok istiyorum ama bu gidişle bırakmayacak gibi ve cok yıprandım

Ceylan I. S.
22 Şubat 2026 10:07
ya da uykusu var ama uyumaz yırtar ortalığı sen bebeksin yat uyu işte belli uykun da var 😅 bir de ağlayıp dururken babasını görüp birden gülücükler atması var tabi 🤦🏼♀️
G
Gamze M.
22 Şubat 2026 10:16
Ben direk babasına postalıyorum Hahahah o durumda ben emziriyorum direk babasına veriyorum o uyutuyor benden daha kısa sürede uyuttuğu kesin 😄😄😅
G
Gamze M.
22 Şubat 2026 10:21
hepimiz çok yıpranıyoruz canım benim cidden insan değişiklik bir aktivite istiyor hayatında kendine zaman ayırmak ♥️

Ceylan I. S.
22 Şubat 2026 10:43
Bazen aktiviteden öte duş almak istiyorum ama o bile olamıyor zaman olsa derman kalmıyor biraz uyuyayım öyle girerim diyorsun bir bakıyorsun uyanmış ben zaten ben de sensör olduğunu düşünüyorum başka açıklaması olamaz😅 uyurken ben de biraz uyuyayım diye içimden geçireyim onda bile mırın kırın bir bakıyorum uyanmış 🤦🏼♀️ Allah hepimizin işini kolaylaştırsın inşallah gerçekten zor ama bir gülüşleri var kii🫠🫠🫠
G
Gamze M.
22 Şubat 2026 10:50
Psikolojik olarak çok oralara girmemeye çalışıyorum kendimi yıpratmak istemiyorum tabiki dediğin gib duşa girmek için bile zaman bulamıyoruz fırsatını kolluyoruz ama ben daha çok her şeyi oğlumla yapma tarafındayım ya sürekli bir şeyler yapıyorum dışarı çıkarıyorum aktivite yapıyorum film açıyorum film izliyoruz beraber bu şekilde hem oğlum benimle daha çok zaman geçiriyor bende en azından sevdiğim şeyleri onunla beraber yapıyorum kendi mental sağlığımı topluyorum çok iyi geliyor ☺️♥️