Biberon Önerisi

144 görüntüleme
E

Esmanur E.

Premium Üye
28 Mayıs 2026 10:23
Merhabalar elimde avent lansino wee biberon var bebeğim tutmuyor başka öneriniz var mı red edemeyeceği emzik tutuyor emziğini delip kabloyla süt yolluyorum zor oluyor
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
28 Mayıs 2026 10:23
Biberon seçimi ve kullanımı konusunda birçok farklı yöntem ve ürün bulunmaktadır. Senin gibi biberon reddi yaşayan birçok ebeveyn, farklı markaları ve yöntemleri denemektedir.

Alternatif Biberon Önerileri:

Tommee Tippee: Bazı ebeveynler, Tommee Tippee biberonlarının başarılı olduğunu belirtmektedir.
Dr. Brown's: Dr. Brown's biberonları, havanın sütle karışmasını önleyen özel bir sistemle tasarlanmıştır.
Comotomo: Comotomo biberonları, BPA içermez ve yumuşak, esnek malzemeden yapılmıştır.

Diğer Yöntemler:

1. Kaşık Biberon: Kaşık biberon, bebeğinizi kaşıkla besleyerek biberon kullanmadan süt veya mama vermenizi sağlar.
2. EDS (Enteral Feeding Device) Sistemi: EDS sistemi, bir kamış ve özel bir biberon kullanarak bebeğinizi beslemeye yardımcı olur. Bu sistem, bebeğin emme refleksini kullanarak beslenmeyi kolaylaştırır.
3. Alıştırma Bardağı: Alıştırma bardağı, bebeğinizin doğrudan bardaktan süt içmesini sağlar. Bu, biberon kullanmadan önce bebeğinizi bardakla tanıştırmak için iyi bir yol olabilir.

Öneriler:

Bebeğinizin tepkilerini gözlemleyin ve ona göre hareket edin.
Biberonla beslemeyi denediğinizde, bebeğinizin rahat ve huzurlu olduğundan emin olun.
Farklı yöntemleri denemekten korkmayın ve sabırlı olun.

Umarım bu öneriler sana yardımcı olur.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Biberon Tutmuyor Yardım Lütfen
2. Meme Reddi Kilo Alamama
3. Biberon Reddi
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Elif O.

Elif O.

28 Mayıs 2026 10:33
Benim bebeklerim de Prematüre lansinoh m numara alıyorlar biri Philips alıyor sürekli değiştiriyorlar huylarını bazen dr browns tan içiyorlar prematüre anneliği kolay değil Allah kolaylık versin size de
E

Esmanur E.

Premium Üye
28 Mayıs 2026 10:36
Dr brown s başlık ne seçtiniz
Elif O.

Elif O.

28 Mayıs 2026 17:20
1 ve 2 numara
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir