Bez Sorunu

79 görüntüleme
G

Gül Ş.

Premium Üye
31 Mart 2026 23:36
Molfix kullanıyoruz ama sürekli sol tarafından gece taşırıyor az da yapsa aynı büyük numarasını ve premium serisini denedim aynı oldu başka marka aldım onlarda aynı en son goon aldık taşırma garantili ama o da taşırıyo bezleri hep açıyorum kenarlarını neyi yanlış yapıyorum acaba sizde aynı mı
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
31 Mart 2026 23:37
Gece bez taşması sorunu, birçok ebeveynin karşılaştığı bir problemdir. Bez seçimi, doğru numara ve markayı bulmak bazen zor olabilir. Molfix ve Goon gibi markaları denemişsiniz ve yine de sorun yaşamışsınız.

Bazı olasılıklar şunlardır:

Bez numarası: Bebeğinizin kilosuna uygun bez numarasını kullanıyor olabilirsiniz, ancak gece kullanımı için biraz daha büyük numara deneyebilirsiniz.
Bez markası: Farklı markalar denemek isteyebilirsiniz. Prima, Sleepy veya Puffy gibi markalar bazı ebeveynler tarafından tercih ediliyor.
Bez değiştirme sıklığı: Gece bez değiştirmiyor veya çok sık değiştiriyorsunuz olabilir. Bazı ebeveynler, gece 1-2 kez bez değiştirerek sorunu çözüyor.
Bez uygulaması: Bez kenarlarını doğru şekilde uygulamak önemlidir. Bez bantları, göbek deliği hizasında olmalı ve bantlar yapıştırıldığında uçları birbirine değmelidir.

Şu adımları deneyebilirsiniz:

1. Bez numarasını kontrol edin: Bebeğinizin kilosuna uygun bez numarasını kullanıyor musunuz? Daha büyük bir numara deneyebilirsiniz.
2. Farklı bez markaları deneyin: Başka markaları denemek isteyebilirsiniz.
3. Bez değiştirme sıklığını ayarlayın: Gece bez değiştirerek sorunu çözebilirsiniz.
4. Bez uygulama şeklinizi kontrol edin: Bez kenarlarını doğru şekilde uyguluyor musunuz?

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Bez
2. Gece Bez Sızdırmaları
3. Molfix Bebek Bezi Sorunu
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
B

Büşra D.

7 Nisan 2026 08:57
Merhaba , 19 aylık oğlum var . Bu sorunu bizde yaşıyoruz. Ara ara oluyodu ama bu ara nerdeyse her gece oluyor hatta gece değiştiriyorum üstünü ama tekrar oluyor. Siz bir çözüm bulabildiniz mi
B

Büşra D.

7 Nisan 2026 08:58
Büşra Demi̇rtaş
Merhaba , 19 aylık oğlum var . Bu sorunu bizde yaşıyoruz. Ara ara oluyodu ama bu ara nerdeyse her gece oluyor hatta gece değiştiriyorum üstünü ama tekrar oluyor. Siz bir çözüm bulabildiniz mi
Bizde molfix kullanıyoruz bu arada
G

Gül Ş.

Premium Üye
7 Nisan 2026 11:04
Büşra Demi̇rtaş
Birkaç farklı marka bez aldım goon,minies,jenny gibi ama yok taşırıyorlar oğlum uykusunda çok kıpraşıyor son çare prima aldık o taşırmadı 1 haftadır onu kullanıyoruz pahalı ama sadece gece taktığımız için yinede iyi yani geçen 4 kez üst değiştirdik çok zor oluyor
B

Büşra D.

7 Nisan 2026 11:11
Gül Ş.
Birkaç farklı marka bez aldım goon,minies,jenny gibi ama yok taşırıyorlar oğlum uykusunda çok kıpraşıyor son çare prima aldık o taşırmadı 1 haftadır onu kullanıyoruz pahalı ama sadece gece taktığımız için yinede iyi yani geçen 4 kez üst değiştirdik çok zor oluyor
Kesinlikle çok zor birde o şekilde benim yanıma gelip yatıyor. Uyku hali ben fark edene kadar bizim yatakta ıslanıyor hergün çarşaf yıkıyorum kaç gündür. Bende prima deneyeyim o zaman çok teşekkürler
G

Gül Ş.

Premium Üye
7 Nisan 2026 11:34
Büşra Demi̇rtaş
Kesinlikle çok zor birde o şekilde benim yanıma gelip yatıyor. Uyku hali ben fark edene kadar bizim yatakta ıslanıyor hergün çarşaf yıkıyorum kaç gündür. Bende prima deneyeyim o zaman çok teşekkürler
Bence bir deneyin ben uygun fiyatlı olsun diye demedim diğerlerini evde birsürü bez oldu onları gündüz kullanıyoruz artık prima gece boyu rahat oldu gerçekten baştan alsaymışım keşke
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir