Molfix Bebek Bezi Sorunu
118 görüntüleme
G
Gülay
16 Ocak 2026 18:14
Bir yıldan fazla sleepy bionaturel kullandı kızım sızdırma sorunu bı anda olunca araştırdım bebek bezini yenilemisler ve bize hiç yaramadi molfixe geçtik bu haftaya kadar memnunduk kızım 19 aylık ve dünden beri taktığımiz bezlerde sızdırma sorunu oluştu, bunu da mı yenilediler bilgisi olan var mi sanki bez incelmiş gibi geldi bana
S
Serenay O.
16 Ocak 2026 18:22
Kızım 14 aylık doğduğu günden beri Molfix kullanıyorum.hic bir problem yaşamadık lakin dediğiniz gibi son aldığım bez paketinde sabah uyandiginda zibini ıslak oluyor (gece bez degistirmiyorum) emin değilim ama galiba değişiklik yapıldı
G
Gülay
16 Ocak 2026 18:34
Kızım bir saatlik uykudan uyandı uyumadan değiştirmistim altını kucağıma alınca hem onun hem benim üstüm ıslandı o kadar yoğun bir sızdırma. Var olan iyiyken neden değiştirdiler anlamadım ki...
E
Eda B.
16 Ocak 2026 18:57
Ben de aynı sorunu yaşadım.premium olanı aldım onu deniyorum şu an ama yine korkumdan gece bir kere değiştiriyorum
G
Gül
16 Ocak 2026 19:58
Evet molfixlerde yenilenme var ve maalesef sızdırma yapıyo ve bi tık fazla durunca da bez içindeki sıvıyı tutan tanecikler yırtılma yapıyor
G
Gül
16 Ocak 2026 19:59
Bezlerin üzerinde üretim ve tüketim tarihleri yazar onlara bakarak alabilirsiniz yeni üretimler sıkıntılı biraz birkaç kişi daha şikayetçiydi