Gece Bez Sızdırmaları

52 görüntüleme
H

Hanife K. ..

26 Kasım 2025 07:01
Bebeğim 8 aylık erkek geceleri bezi sürekli sızdırıyor ne yapmalıyım bez değiştirdim numara küçülttüm büyüttüm yine aynı
N

Naciye D. Ö. ..

26 Kasım 2025 07:05
Gece emme sıklığı çok mu acaba benim bebeğim de sık emdiginde ve bacaklarını topladığnda daha çok sızıyor. Bu ara emzirme sıklığı azalttım biraz düzeldi sanki
H

Hanife K. ..

26 Kasım 2025 07:06
Gece sık emiyor ama öncede öyleydi sızdırmıyordu
İlsu O. K.

İlsu O. K.

26 Kasım 2025 07:26
Gece daha sık değiştirseniz 🙄 hangi marka kullanıyorsunuz bilmiyorum ama biz Molfix kullanıyoruz 4 numara gece uykusuna girerken 8-9 gibi değişiyor bir de gece 1'de değiştiriyorum sabah 7-8 e kadar aynı bez kalıyor. Bebek büyüdükçe bezi doğru takmakta zorlaşıyor, takerken bacak kasıyorsa yani uzatıyorsa takınca kenarlıkları elinizde bi tekrar kontrol edin.. Bir de pipisi kenarda kalıyor olabilir bez üzerine kapatınca kenardan düzeltiyorum ben. ☺ normalde böyle sızmalarda numara büyütülür ama siz denemişsiniz zaten
H

Hanife K. ..

26 Kasım 2025 07:29
Saat 20.30 gibi uyuyor sabah 3-4 gibi sızdırıyor. Değiştirincede uyanıyor uyumak istemiyor. Molfiks kullanıyorum 4 numara

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir