Bestlak Damla

777 görüntüleme
S

Sibel ..

Premium Üye
10 Temmuz 2026 18:06
Sosyal medya da karşıma çıkıyor süt artırmak için kullananlar var. Acaba anneye ve bebeğe zararı var mıdır
G

Gamze G.

17 Temmuz 2026 11:40
Ve bebeğim şu an 8 aylık 4. Ayda başladım emzirmeye. Bu saatten sonra olmaz diyenlere kulak tıkadım bildiğimi okudum. Öyle büyük bir nimetmiş ki sağımdan emzirmeye geçince anladım.
G

Gamze G.

17 Temmuz 2026 11:58
Birde Sibel Hanım yanımda eşim dahi olsa dikkati dağılıyordu halada aynı sayılır yatak odasına geçiyordum ninni açıyordum kapıyı kapatıyordum emzirmeye çalışıyordum. Emzirme denemem bitene kadar kimsenin kedilerimde dahil dikkat dağıtmasına izin vermiyordum. Bol bol ninni dinlettim söyledim sakin sakin o süreçte hırçınlaşmasın memede diye. Sevda künkatanın ninnilerini benim bebiş çok sevdi.
G

Gamze G.

17 Temmuz 2026 11:59
Aklıma geldikçe yazıyorum ama eğer sormak istediğiniz bir şey olursa buradayım🌸
S

Sibel ..

Premium Üye
17 Temmuz 2026 12:15
Gerçekten benzer şeyler yaşıyoruz silikon ucun faydası çok olmadığını biliyordum ama denedim bebeğim tuttu özellikle geceleri emiyordu ama mememi bir türlü boşaltmadı şimdi denedim ısırdı. Yavaş yavaş aradaki bağı güçlendirmeye çalışacam böyle giderse sütüm çok çok azalmaya başladı süt sağmak zor ama sütün azalması da ayrı zor
S

Sibel ..

Premium Üye
17 Temmuz 2026 12:16
Gamze Gamze
Aklıma geldikçe yazıyorum ama eğer sormak istediğiniz bir şey olursa buradayım🌸
sizinle gerçekten cokdaha fazla motive oldum inşallah tekrardan başarırım
G

Gamze G.

18 Temmuz 2026 15:14
Sibel
sizinle gerçekten cokdaha fazla motive oldum inşallah tekrardan başarırım
İnşallah ❤️
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir