Bestlak Damla
371 görüntüleme
S
Sibel ..
Premium Üye
10 Temmuz 2026 18:06
Sosyal medya da karşıma çıkıyor süt artırmak için kullananlar var. Acaba anneye ve bebeğe zararı var mıdır
S
Sibel ..
Premium Üye
13 Temmuz 2026 18:03
Bana hastanede emzirme danışmanı almamı istemişti baya faydasını da gördüm bitkisel damla
S
Sibel ..
Premium Üye
13 Temmuz 2026 18:04
Bana hastanede emzirme danışmanı almamı istemişti baya faydasını da gördüm bitkisel damla
S
Saliha B.
13 Temmuz 2026 18:19
Siz tamamen uyuyor musunuz reçeteye
S
Saliha B.
13 Temmuz 2026 18:23
Siz tamamen uyuyor musunuz reçeteye
S
Sibel ..
Premium Üye
13 Temmuz 2026 18:30
Etkisini hissediyorsanız illa uymak zorunda değilsiniz sütünzün azaldığını hissettiğinizde için. Sonlara doğru öyle yapıyordum ben de

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye13 Temmuz 2026 18:31
Süt Artırıcı Ürünler Hakkında Bilgi
Merhaba, süt artırıcı ürünler hakkında bilgi edinmek ister misiniz? Bu tür ürünler genellikle emziren anneler tarafından süt miktarını artırmak için kullanılıyor. Ancak, bu ürünlerin güvenliği ve etkinliği konusunda bazı endişeler var.
Zararı Var Mı?: Bazı süt artırıcı ürünler bitkisel içerikli olabilir ve genellikle kısa süreli kullanımda sorun teşkil etmez. Fakat uzun süreli veya aşırı dozda kullanım, anne ve bebek için olumsuz sonuçlar doğurabilir. Örneğin, bazı bitkiler süt miktarını artırırken, annenin kan basıncını veya kalp atışını hızlandırabilir.
Güvenli Seçenekler: Güvenli ve etkili süt artırıcı yöntemler arıyorsanız, öncelikle bir doktora veya emzirme danışmanına başvurmanız önemlidir. Bu uzmanlar, sizin için en uygun çözümü bulmanıza yardımcı olabilir.
Doğal Yöntemler: Süt miktarını artırmak için doğal yöntemler de bulunmaktadır. Örneğin:
1. Sık ve düzenli emzirme,
2. Yeterli sıvı tüketimi,
3. Dengeli beslenme,
4. Stres yönetimi gibi yöntemler süt miktarını artırmanıza yardımcı olabilir.
Sonuç: Süt artırıcı ürünleri kullanmadan önce, olası riskleri ve faydaları değerlendirmeniz önemlidir. Herhangi bir ürün veya yöntemi denemeden önce bir uzmandan tavsiye almanız en iyisi olacaktır.
Merhaba, süt artırıcı ürünler hakkında bilgi edinmek ister misiniz? Bu tür ürünler genellikle emziren anneler tarafından süt miktarını artırmak için kullanılıyor. Ancak, bu ürünlerin güvenliği ve etkinliği konusunda bazı endişeler var.
Zararı Var Mı?: Bazı süt artırıcı ürünler bitkisel içerikli olabilir ve genellikle kısa süreli kullanımda sorun teşkil etmez. Fakat uzun süreli veya aşırı dozda kullanım, anne ve bebek için olumsuz sonuçlar doğurabilir. Örneğin, bazı bitkiler süt miktarını artırırken, annenin kan basıncını veya kalp atışını hızlandırabilir.
Güvenli Seçenekler: Güvenli ve etkili süt artırıcı yöntemler arıyorsanız, öncelikle bir doktora veya emzirme danışmanına başvurmanız önemlidir. Bu uzmanlar, sizin için en uygun çözümü bulmanıza yardımcı olabilir.
Doğal Yöntemler: Süt miktarını artırmak için doğal yöntemler de bulunmaktadır. Örneğin:
1. Sık ve düzenli emzirme,
2. Yeterli sıvı tüketimi,
3. Dengeli beslenme,
4. Stres yönetimi gibi yöntemler süt miktarını artırmanıza yardımcı olabilir.
Sonuç: Süt artırıcı ürünleri kullanmadan önce, olası riskleri ve faydaları değerlendirmeniz önemlidir. Herhangi bir ürün veya yöntemi denemeden önce bir uzmandan tavsiye almanız en iyisi olacaktır.
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
S
Samime C.
17 Temmuz 2026 00:23
Bebeğim 6 aylık sağımla besleniyor hiç emmedi diyebilirim neredeyse. 4 aydan sonra gerçekten kilo artışı azalıyor ama benim de 1.5 aydır sütüm her geçen gün daha da azalmaya başladı 1.5 aydır mama veriyorum.
S
Sibel ..
Premium Üye
17 Temmuz 2026 04:15
Emmese bile memede tutun tensel temas ciddi önemli. Emmiyor nasılsa diye düşünmeyin. Memenizde kalsın açık kalsın memeni bebeğe yakın tutun tutmaya çalışacaktır ucunu.
G
Gamze G.
17 Temmuz 2026 07:42
Aldım günde 1 kere damlattım suya onda da etkisi oldu
G
Gamze G.
17 Temmuz 2026 07:44
Deneyeceğim. Şu an o kadar sinir olmuştu ki görür görmez bağırıyır en son 2 hafta falan önce denemiştim
G
Gamze G.
17 Temmuz 2026 07:45
Ten teması sayesinde emzirmeye başladım diyebilirim 4 aydan sonra en büyük etkeni o oldu. Her şeyden önce memeyi güvenli alan olarak görüp kokusuna dokusuna alışması lazım. Benimkide yaklaştırdığım an çığlık atıyordu kucağıma aldım haftalarca öyle uyudum ten tene.
G
Gamze G.
17 Temmuz 2026 07:49
Bebeğim 6 aylık sağımla besleniyor hiç emmedi diyebilirim neredeyse. 4 aydan sonra gerçekten kilo artışı azalıyor ama benim de 1.5 aydır sütüm her geçen gün daha da azalmaya başladı 1.5 aydır mama veriyorum.
Yükleniyor...