Bestiron Demir

82 görüntüleme
Y

Yağmur K.

13 Nisan 2026 19:36
4 aylık bebeğim 7 kilo bestiron aldım kaç damla kullanmalıyım?
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

13 Nisan 2026 19:36
Bebeğiniz 4 aylık ve 7 kilo. Bestiron demir damla kullanımı genellikle doktorların önerdiği şekilde kilo başına 2 damla olarak hesaplanır.

Doktorunuzun önerisi: 7 kilo için 14 damla.
Alternatif öneriler: Bazı kullanıcılar kilo başına 1 damla kullanıyor. Doğru dozajı belirlemek için doktorunuzla görüşmeniz en iyisi.
* Kullanım zamanı: Aç karnına, yemekten en az 30 dakika önce vermek genellikle tavsiye edilir.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Demir Damlası
2. Bestiron
3. Bestiron Demir Damlası
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Elif T.

Elif T.

13 Nisan 2026 19:52
Damlanın rengi ne renk acaba?
Y

Yağmur K.

13 Nisan 2026 22:10

Elif Tuğçe

Damlanın rengi ne renk acaba?

Kırmızı
Elif T.

Elif T.

13 Nisan 2026 22:11

Yağmur Kurt

Kırmızı

Bende onu almayı düşünüyorum da tadı nasıl acaba birde demir seviyesini yükseltiyor mu?
Y

Yağmur K.

13 Nisan 2026 22:14

Elif Tuğçe

Bende onu almayı düşünüyorum da tadı nasıl acaba birde demir seviyesini yükseltiyor mu?

Daha yeni aldım,mutlaka yükseltiyordur ama hızlı bir şekilde mi yavaş mı henüz bilmiyorum ama genel olarak iyi diyorlar,tadı güzelmiş
Elif T.

Elif T.

13 Nisan 2026 22:16

Yağmur Kurt

Daha yeni aldım,mutlaka yükseltiyordur ama hızlı bir şekilde mi yavaş mı henüz bilmiyorum ama genel olarak iyi diyorlar,tadı güzelmiş

Bizimde doktorumuz bir kaç marka önerdi ama bestiron hem temiz içerikli hem de c vitamini olduğu için seçim nedeni oldu benim için bakalım nasıl olacak
Y

Yağmur K.

13 Nisan 2026 22:17

Elif Tuğçe

Bizimde doktorumuz bir kaç marka önerdi ama bestiron hem temiz içerikli hem de c vitamini olduğu için seçim nedeni oldu benim için bakalım nasıl olacak

Kaç damla kullanmanız gerektiğini söyledi mi
Elif T.

Elif T.

13 Nisan 2026 22:19

Yağmur Kurt

Kaç damla kullanmanız gerektiğini söyledi mi

Kilo başı bir damla olarak söylemişti ama 3 aylıkken perşembe gibi tekrar gideceğim belki değiştirir bebeğim 4 buçuk aylık bu arada
Y

Yağmur K.

13 Nisan 2026 22:22
Anladım,teşekkür ederim 🙏🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir