Demir Damlası

163 görüntüleme
M

Melike M. A. ..

19 Haziran 2025 17:21
Bebeğim 4.5 aylık Demir damlası için bestiron önerdi doktorumuz,6.5 kiloyuz yalnızca anne sütü alıyor doktorum kilo*2 damla dedi günlük kullanım şekli için. Bebeğim kilo aldıkça damla sayısını artirmaliymisim. Ac mi tok mu kullanılacağıni konuşmadık. Ne şekilde kullanılıyor acaba
S

Sevgi Ç.

19 Haziran 2025 17:38
Ben de demir başlattık 4 aylık doktor kilosuna göre damla kullanılmasını yazdı aç kullanılıyor ama benim bebeğim de iki gündür kabız napıcam hiç bilmiyorum
E

Emel Y.

19 Haziran 2025 17:42
Bizde bestiron kullanıyoruz aç karnına dedi doktorumuz yemekten en az yarım saat önce veriyorum
M

Melike M. A. ..

19 Haziran 2025 17:44
Teşekkürler
M

Melike M. A. ..

19 Haziran 2025 17:45
Benim bebeğim 8-10 günde bir kaka yapardı yapınca da kabız gibi değil sulu idi daha yeni bir aydır düzenli yapıyor iki günde bir filan , doktorum 8-10 gün bile olsa ona kabızlık demiyoruz dedi bağırsak hareketleri varsa, yaparkan zorlanmayip sulu yapıyorsa
M

Melike M. A. ..

19 Haziran 2025 17:45
Günde bir kez veriyorsunuz değil mi
M

Melike M. A. ..

19 Haziran 2025 17:46
Emel hanım, damlanın sizde herhangi bir yan etkisi oldu mu
D

Dilek K.

20 Haziran 2025 06:28
Bizde de Bestiron maalesef kabızlık yaptı bende temiz içerikli diye onu kullanıyordum ama üzülerek değiştirdim. Microfer kullanıyorum şuan kabızlık duzeldi. Ama tabi bu damla Bestiron kadar temiz değil
B

Betül K.

20 Haziran 2025 19:02
Aç karnına Sabah akşam 7şer damla olarak veriyorum
T

Tuğçe Y.

20 Haziran 2025 19:27
Merhaba bizimde haftada bir sulu kaka yapıyoruz ve beline kadar çıkıyor bir haftalık kakasını o şekilde yapıyor. Düzeltmek için ne yaptınız acaba? Bestiron kan damlası bizde kullanıyoruz ama kullanmadan öncede kakasını bu şekilde yapıyordu
M

Melike M. A. ..

20 Haziran 2025 19:37
Aile hekimliğinde kontrole gittiğimizde kakasını 10 gündür yapmıyordu zeytinyağli fitil verdi yarısını akşam yarısını sabah koy dedi ben daha fitili koymaya çalışırken yaptı o günden sonra da düzeldi. Oradaki hemsiremiz d vitamini olarak decatabs önerdi içerisinde zeytinyağı var diye onu da o günden beri kullanıyorum onun etkisi de olabilir
M

Melike M. A. ..

20 Haziran 2025 19:38
Bestiron damlayi herkes kaç kilo ise o kadar damla şeklinde mi veriyor acaba çünkü bizim doktorumuz kilo×2 dedi 6500 kiloya 13 damla şeklinde acaba çok mu veriyorum
A

Aydan E.

20 Haziran 2025 19:50
hayır çok vermıyorsunuz biz de 9 ay boyunca kullandık bebeğim 17 aylık 12 kilo biz 9 aya kadar kullandık kesinlikle doktoru dinleyin sabah aç karnına verin emzirmeyin oyalayın ek gıdaya gectıgınız zaman mutlaka demır ılacından sonra portakal suyu verin daha çabuk çözülüyor çogu arkadasım hala kan ilacı verıyor biz çok sükür 9. ayda bıraktık kandız olursa ek gıdada istahsız oluyorlar sevgilerle :)
E

Emel Y.

12 Ağustos 2025 18:39
Hayır melike hanım bize hiçbir yan etkisi olmadı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir