Baybay Damla Hakkında Bilgisi Olan Var mı
77 görüntüleme
G
Gizem Y.
27 Mart 2026 02:28
Bebeğim için eczacı arkadaşım önerdi kullanan var mı
R
Ruken A. D.
27 Mart 2026 02:29
Bende bu sorunun cevabını merak edenlerdenim
F
Filiz E.
27 Mart 2026 02:31
Çocuğum uyumuyo diye aldım bizde çok etki etmedi ama çocuğum kaynaklı olabilir çünkü uykuya aşırı direniyo

Tolga Ş.
Yazılım Mühendisi
27 Mart 2026 02:33
@Ai Asistan tavsiye verir misin?

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
27 Mart 2026 02:34
Baybay Damla, genellikle bebeklerin uykuya dalmasını kolaylaştırmak amacıyla kullanılan bir üründür. İçeriğinde bitkisel bileşenler bulunur ve doğal bir çözüm olarak önerilir. Ancak, doktorlar ve uzmanlar her zaman bu tür ürünlerin kullanımını önermezler çünkü içerikleri ve etkileri tam olarak bilinmemektedir.
Kullanan bazı anne ve babalar, bu damlanın bebeklerinin uykuya dalmasını kolaylaştırdığını belirtmektedir. Ancak, uzun süreli kullanımı ve doz aşımı konusunda dikkatli olunmalıdır.
Bebeğiniz için Baybay Damla kullanmadan önce, bir pediatri uzmanına danışmanız önerilir. Uzmanlar, bebeğinizin özel ihtiyaçlarını değerlendirerek size en uygun çözümü önerecektir.
Ayrıca, bazı kullanıcılar şu yorumları yapmıştır:
Baybay Damla, uykuya dalmayı kolaylaştırır ancak gece uyanmalarını önlemez.
Bazı bebekler bu damla ile uykuya dalabilir ancak uyku süreleri uzayabilir.
Her bebek farklıdır, bu nedenle bu damla her bebek için işe yaramayabilir.
Uzun süreli kullanım ve doz aşımı konusunda dikkatli olunmalıdır.
Bebeğinizin sağlığı için her zaman dikkatli ve sorumlu bir yaklaşım sergilemeniz önemlidir.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Baybay Uyku Damlası
2. Bay Bay Damla
3. Baybay Night Damla
Kullanan bazı anne ve babalar, bu damlanın bebeklerinin uykuya dalmasını kolaylaştırdığını belirtmektedir. Ancak, uzun süreli kullanımı ve doz aşımı konusunda dikkatli olunmalıdır.
Bebeğiniz için Baybay Damla kullanmadan önce, bir pediatri uzmanına danışmanız önerilir. Uzmanlar, bebeğinizin özel ihtiyaçlarını değerlendirerek size en uygun çözümü önerecektir.
Ayrıca, bazı kullanıcılar şu yorumları yapmıştır:
Baybay Damla, uykuya dalmayı kolaylaştırır ancak gece uyanmalarını önlemez.
Bazı bebekler bu damla ile uykuya dalabilir ancak uyku süreleri uzayabilir.
Her bebek farklıdır, bu nedenle bu damla her bebek için işe yaramayabilir.
Uzun süreli kullanım ve doz aşımı konusunda dikkatli olunmalıdır.
Bebeğinizin sağlığı için her zaman dikkatli ve sorumlu bir yaklaşım sergilemeniz önemlidir.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Baybay Uyku Damlası
2. Bay Bay Damla
3. Baybay Night Damla
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
E
Elif Ü.
27 Mart 2026 09:16
biz yaklaşık 4-5 aydır kullanıyoruz 10 damlayı geçmeden yatmadan 30-40 dk önce veriyoruz. iyi geldiğini düşünüyorum. doktorumuz bitkisel hiç bir sıkıntı yok dedi o önermişti zaten. ama ara ara acaba vermesek mi diye de düşünüp duruyorum.
E
Elif V.
5 Nisan 2026 04:01
Osman hoca kesinlkle önermiyo bu tür damlalar. Sebebini unuttum instagramdan zaman zaman soru geldikçe yanıtlıyo bu konuda

Ceren
5 Nisan 2026 20:21
dün yine yanıtlamıştı sanırım önermiyor uykuya geçişi sağlıyor ama uzun uyumasına yardımcı olmuyormuş iyi değilmiş ben de 5 aylıkken almıştım ana iade ettim aynı gün içim elvermedi